Majlis Asma Al-Husna

5/16/2010 01:41:00 PM




Salam semua..

Selamat buat semua, wah dok golek2 kowang Lin tgk yek, relax abs tuh, hehehe ama le dgn Lin, hujung2 minggu nie time gini le nak melabuhkan tongkeng, kalau tak, belum sempat nak duduk asyik keluar masuk je kejenya hantar anak2 sekolah.:)
Ok le, mai sini Lin nak kongsi cite sikit, semalam Lin menghadiri jemputan Asma Al-Husna kumpulan Al-Wasilah di Bukit Indah, mggu nie bertempat kat rumah Kak Ani Alwi, nama glamer Kak Long Jawo,hehehe selalu buat kt Mesjid tp kerna sama hari dgn anniversarynya dan juga sambutan harijadi ahli2 kumpulan pada bulan 4,5,&6 so itu le di buatnya kt uma dia..byk juga makan yg di hidangkan.
Ahli kumpulan pun kali ni byk muka2 baru je yg dtg, masing2 semua ada hal yg tak dapat di elakkan, Lin pun ada free dpt le pegi, kalau takde free mmg tak gi jugak, kang ada pulak yg tak dtg kenduri uma Lin kang..hahahahahaa..Lepas je Asma Al-Husna, ada mesyuarat ahli2 untuk melantik jawatan baru, haii susah jugak yek nak bersuara, maklum le kita org muda, takkan nak membantah pulak, so ikutkan aje ler apa yg di bentangkan..janji bahagia adil dan saksama...



P/S: Baju marhaban thn nie semuanya pilihan sendiri, tema 'hitam & putih'..hurmmm mcm taik cicak jek..huhuhu



With Love

1 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com