Melawat kawasan..




Salam semua..

Kekekeke harini masa untuk melawat hospital kawasan, hehehehe sbbnya ntah cmne plan hrni konon2nya nak pi hospital melawat ibu/bapa mertua kawan Lin,Kak Ani Amin, so berjanji la dgn Mak enon, Kak Ana dan juga Annamama tu kul 4pm tggu uma mak Enon, pergi naik kete kak Ana sbb nak elakkan susah parking bawak kete besar Lin tu, so berempat le kita.
Tup2 sampai hospital, col kak Ani tu, mertua dia dua2 dah balik,pulakkk! hahaha gelak2 le kita sesama sendiri,hehehe padan muka, main redah je tak col dulu,haaa kan dh jadi melawat kawasan hospital jek..kekeke
Dah nak di lawatnya takde, Mak Enon ajak pulak minum ngeteh kat warung goreng pisang MAWAR tue, hurmm apalagi rezki dtg, pi je le, tempat ni mmg selalu je ramai org, nak order je beratur2 nasib juga tadi cepat amik ordernya, owang kata tepung goreng pisangnya power, ye ke? tapi mmg betul le,perghhh terangkat gigi nak kunyah,hahahaha lagi2 tauhu sumbat dia, kuah dia menjilat sudu, nak je aku licinkan, tapi malu pulak dgn Mak Enon, mcm owang tak cukup makan pulak kang..hehehehe..
Dah kenyang balik, Lin terus amik anak,Yana balik sekolah, anak sedara hubby dr KL yg nak ikut memancing pun dah sampai uma,hehehe sori le lambat..:p



P/S: Psstt kak Ana,Anna..plan kita nk pi coti2 tu, jadi yek..nanti kita bgtau mak Enon..hehehehehe


With Love

2 comments:

  1. Tok: kawasan kt kompleks MAWAR..dekat dgn hotel hyatt lama tue..heheh cuba le..powerrr!

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..