Minggu roti roti dan roti

5/04/2010 08:08:00 AM


Salam semua..

Monink allz, dah sarapan? sarapan di mana? Harini Lin sekali lagi bt kali ke-2 makan roti, smlm makan roti banjir, pagi ni bakar roti plk sapu planta tp lum makan lg, esok apa plk yek,ermmm...anak Lin,Yana demam, so 2hrni m.c la, badannya panas sangat semalam, so Lin gi klinik bwk checkup mlm td skli lagi mntk m.c lg, sian dia melepek je tuh.
Ada sesiapa pernah gi makan kt Kopitiam tu? terletak di Pulau Pinang@Plaza Ivory Jalan Gelugor tak silap, smlm msj2 kt kawan Lin yg dok bercuti di sana, dia kata dia kat Roti Bakar Kopitiam tgh makan roti, perghhh sedapnya ler, family Lin mmg hantu kedai kopitiam, jalan mana2 mesti nak makan kt kopitiam je, sbb menu dia simple, siap set so mmg sesuwaii le untuk yg berdiet kan..jimat..
Ni sambil tgh dok fikir projek roti Lin nie, ngeh3x..BM nya dh ada, bikinnya tak lagi, setakat bt roti paun tu dah ler, hehehe sori le kalau tak hantar sbb itu hanya testing jek, tak sangka plk sedap hahahahahaha..lainkali Lin bt banyak2 yek..kekekeke
Mat o Mat..cuba ko try bt roti nie Mat, agak2 bikin besau ukuran kaki ko..muahahahahaha amponn daku Mat..:p


Besauu gabak...ada ke selera aku nak makan roti camnie..huhuhuhu bwekkk mcm roti kaki kuku 'CAGU'..
Macam2 kisah roti..hehehe



P/S:Projek harini mau cuba bikin roti oat wholemeal respi dr kawan,Izan..tungguuuuuuuuuuuu..


With Love

27 Comments

  1. ira suka roti.... hari2 pon memang breakfast roti jer.....

    ReplyDelete
  2. kaze lak, makan jer apa yg terhidang ;-))

    ReplyDelete
  3. buy zolpidem generic name for zolpidem - zolpidem 10 mg generic

    ReplyDelete
  4. buy diazepam valium side effects with alcohol - diazepam 5mg tablets dosage

    ReplyDelete
  5. valium generic valium zyrtec - valium vs xanax dosage

    ReplyDelete
  6. buy zolpidem online side effects from zolpidem tartrate - zolpidem 10 mg not working

    ReplyDelete
  7. ativan pills ativan side effects pediatric - ativan medication

    ReplyDelete
  8. buy diazepam diazepam 2mg nebenwirkungen - cheap diazepam online

    ReplyDelete
  9. diazepam 5mg buy valium roche online - diazepam 2mg panic attacks

    ReplyDelete
  10. ativan online pharmacy lorazepam bp 1mg - order ativan australia

    ReplyDelete
  11. lorazepam online generic for ativan lorazepam - 1mg lorazepam too much

    ReplyDelete
  12. can you sniff diazepam diazepam dosage animals - diazepam+dosage+claustrophobia

    ReplyDelete
  13. alprazolam without prescription best place buy alprazolam - 2mg klonopin vs 2mg xanax

    ReplyDelete
  14. buy ativan buy ativan with mastercard - lorazepam 1 mg overdose

    ReplyDelete
  15. diazepam 10 mg buy valium online in australia - diazepam - withdrawal from 5mg

    ReplyDelete
  16. purchase ativan there generic ativan - generic drug name ativan

    ReplyDelete
  17. diazepam overdose 10mg diazepam vs xanax - buy diazepam online usa 5mg

    ReplyDelete
  18. buy xanax without prescriptions xanax side effects heartburn - xanax effects kidneys

    ReplyDelete
  19. buy ambien online ambien 5421 - generic ambien 6469

    ReplyDelete
  20. cheap ambien no prescription ambien online no prescription mastercard - ambien side effects muscle twitching

    ReplyDelete
  21. valium 10mg is buying valium online illegal - valium not working anxiety

    ReplyDelete
  22. buy ambien online ambien drug interactions ibuprofen - withdrawal of ambien

    ReplyDelete
  23. order ambien difference between ambien cr generic - street value ambien 10 mg

    ReplyDelete
  24. purchase soma carisoprodol kidney function - buy soma store

    ReplyDelete
  25. order ambien online no prescription generic drug for ambien cr - ambien side effects nih

    ReplyDelete
  26. buy valium diazepam valium side effects go away - valerian vs valium dosage

    ReplyDelete
  27. buy valium online valium used antidepressant - legal buy valium online usa

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com