Sunday, May 09, 2010

Mother's Day gift from Retna




Salam semua...

Harini pagi2 lagi dah buat kejutan, sungguh teruja sungguh terharu, tak reti nak ucap mcmna, menangis di buatnya..huhuhuhu
Sbbnya dpt gift pos sempenan Mother's Day dari my lovely friends,Retnawati..ko memang tau, suke buat kejutan, huhuhuhu thankx a lot awak..
'Waktu berduka, kau selalu bersama, waktu bersuka, kau juga bersama, kaulah teman, kaulah sahabat, kaulah rakan..akan aku kenang akan aku ingat setiap pertemuan dan kenangan yg menjadi keindahan dlm persahabatn'.....>.<
Takpe tggu lagi sebulan je hari bersejarah kau..nanti aku plk yg buat kejutan...ahakkksss..ngeh ngeh ngeh..



P/S: Takziah buat keluarga kawan Lin,Kak Ana atas pemergian ayahnya...Al_Fatihah..


With Love

3 comments:

  1. selamat hari ibu kpd ibu2 semua..
    sayangilah ibu kita selagi mereka masih ada.

    btw, singgahlah blog terbaru saya..
    http://malaysianhotblog.blogspot.com

    saya memerlukan sokongan anda semua.

    be my follower k...

    ReplyDelete
  2. kezutan! hehe happy mother's day ..


    >>___<<


    ((alfatihah buat arwah ayah beliau))

    ReplyDelete
  3. waa dpt hamper.. cantek ada bulu2..

    happy mother's day kak lin.. moga jd ibu yg terbaaaekkk!..

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com