Wednesday, May 26, 2010

Niat hati nak pergi TAPI....



Salam semua...

Huhuhuhu camne la boleh sama date ni, adeii itu la, setiap apa yg di rancang tapi tuhan yg menentukan..
Lin mmg awal2 dh plan sbb awal2 lg dh dpt tahu yg besfren Lin,Retna akan bt kenduri kahwinNYA nnti pada 19hb Jun, huh sama date plk tu dgn date harijadi dia, saje je la tu kan..bwekkkk..:p
Tetapi tak tahu plk yg last minit date Tournament taekwondo anak Lin,Amat tu boleh bertindih plk dgn date majlis rumah Retna tu, adeiii cmne la ni ek..niat hati aku nak pakai 'red kebaya' kt mjlis Retna tu, saje nk bikin pecah rekod tak pakai pepel, tapiiiiiiiiiiiiiiii arghhhhhhhhhhh mencikkkkkkkkk..
Serba salah di buatnya,Amat plk tak boleh tak pergi, dia begitu semangat waja dgn latihannya, setiap hari Sabtu jam 1pm latihan di sekolah, nnti jam 3.30pm nya plk hari yg sama di Tmn Universiti latihan di sana, pastu setiap hari Isnin malam, Lin hantar plk latihan di Dewan Spastik kt Mahmoodiah tu, sian kan klu tetiba je tak dpat pergi..ishhhh..
Apa2 pun, Lin doakan semuga mjlis kedua2nya semuanya selamat, nnti Lin comfirmkan lagi yek, klu Lin tak dpt turun Kl 19hb tu, ermm ko Ret jgn ingat lepas, ko tggu le kejutan MERAH dr aku..hahahahaha tak kira le org ramai ke tak masa tu..hahahahahaaaaaaaaaaa...



P/S: 'Awak,awak tak kisah kan klu kita tak dapat datang? ermm TAPI aku KISAH tau!!!!!! arghhhhh..


With Love

4 comments:

  1. ala tak kisah la.... bukan ako yg kawen pun :p

    tapi pssttt 12hb agak2 jadi ikut?
    pape nnt ko inform k ;)

    ReplyDelete
  2. suspen je.... ingatkan si retna yang kahwin :P

    ReplyDelete
  3. kak e,
    klu saya kawen, musti la saya jemput sumer sekali hehhee ;)

    ReplyDelete
  4. walimatus urus, kena pergi kalau dijemput, tapi kalau ada hsl lain tidak apa kan?

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com