Phewww lega rasanya.


Salam semua...

Pheww mmg lega seleganya, dh berhari2 mau lipat tapi takde mood mau duduk mengadap baju2 tuh, tu le dh bilang dh cakap, jgn bising2 nanti selesai le semuanya,haaa kan betul, mungkin pak mOOd dtg agaknya pagi td le..hehehe
Sebenarnya bukan Lin malas tp ntah la ek, klu takde mood nak lipat mmg le bertimbun2 baju tu, bak kata Puan Linda@Kasawari, pagi2 bila nak cari seluar kecik dh mcm 'lucky draw' hahahaha...so pagi nie settle semua keje, dh siap!..lega rasanya tapi kat luar lagi tgh bersidai, aduhhh tak habis2 lor keje..huhuhuhu




P/S: Kadang2 dok melipat kain boleh berangan cari ilham..hahahaha betul x? kan kan...hehehe :p


With Love

4 comments:

  1. rajinnye dia..kemas jer lipat ;)

    ReplyDelete
  2. Ma: sbb tu le lin x suke org lain lipat,biaq lambat tp sedap mata memandang...hehehe
    bukan rajin Ma..tp dh mmg kena buat..hehehe

    ReplyDelete
  3. Aku sanggup berus longkang dari lipat baju...tak skeeeeee...nasib baik mak yah ada koooo...hehehe

    ReplyDelete
  4. Mat: haha tau xpe,aku ok lg Mat,cuma amik mood sikit,klu malas mmg terus menjunam tgi le bakul tuh..hehehe

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..