Surprise besday di gelanggang



Salam semua..

'Hepi Belated Day Doktor Jumiah'
Sebnarnya entri ni patutnya keluar smlm, tapi dek sbb risau sangat2 kt hubby x balik2 dr memancing, so mood nak update nak blogging smlm pun jd malas x de mood, sori la ye kengkawan..
Now harini dh ok, semuanya selamat, so Lin start la update yek, hehee mcm2 cite nak cite gan kowang nie, Tak pernah di bt org sambut besday kt gelanggang, so kali ni 1st time Dr.Jumiah tu terkena,kekeke..Dr.Jumiah ni Lin kenal start dr pergi klinik dia,Klinik Adham kat Bukit Indah nie, dr perkenalan tu bawak ke Yassin, dan seterusnya ke gelanggang badminton..kekekeke
Sabtu lepas adalah harijadi dia, so Lin dan Geng Setaman dah plan nak bt surprise party kecil2lan bt dia, pagi Sabtu tu mmg kitaorg ada main badminton, so mmg tepat masanya le nak surprisekan dia, cupcake kitaorg dh order awal dgn Azie, cantik merah gitu, so mmg terkejut terharu le Dr.Jumiah tu bila kitaorg nyanyi lagu besday untuk dia..dh 40thn ye Doktor ye..kekeke muda lg tuh...
Semuga Dr Jumiah ceria bhgia kekal bhgia ke akhir hayat,Aminn....
*menu pg tu pulut serunding dr mamayatie*



P/S: Lepas ni sapa2 geng Setaman yg birthday, kita sambut je kat gelanggang badminton..hehehehehe


With Love

2 comments:

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..