Untuk ex-Cikgu saya !

5/16/2010 03:00:00 AM


Salam semua..

'Selamat Hari Guru'
Khas buat semua rakan2 blog, FB, Twitter dan juga semua kenalan yg berkhidmat sebagai Guru, tak kira le cikgu apa janji khidmatnya tu mengajar kan..
Kalau di imbas dulu2 waktu Lin sekolah rendah, bila tiba je hari guru ni, wah sibuk le mengajak abah gan mak ke complex nak beli hadiah, tp yg selalunya di bagi kad aje, bila dah sekolah menengah, ermm malu plk, sekadar ucapan je kt cikgu2, hahaha ntah kenapa, kebanyakannya byk yg mengajar cikgu lelaki, tak reti nak bagi apa, kalau cikgu perempuan senang le nak bagi hadiah,hehehehe.
Sekarang tak susah, berapa banyak kedai rm1 - rm5 kat sana sini, pegi je le serbu, mesti ada je yg nak di beli, time Lin dulu mana ada, harapkan kt complex mall je le, tu pun mahal2, cikgu bukan 1, banyak tu...huhuhuhu 
Now tiba masa Lin plk merasai bawak anak2 ke complex beli hadiah untuk cikgu2 derang, nasib jugak anak2 Lin jenis memilih cikgu mana yg nak di bagi, pandai je budak2 sekarang ye, cikgu2 yg garang dia tak nak bagi, cikgu2 yg lembut, baik dgn derang je yg dia bagi..heheheh sian cikgu...
Ok le..untuk cikgu2 Lin semua yg dari Tabika KEMAS Kg Melayu, Sek Keb Mohd Khir Johari, Sek Agama Dato'Abdullah Esa dan Sek Men Majidee Baru, Lin nak ucapkan Selamat Hari Guru, Terima kasih Cikgu, segala jasa mu tetap ku kenang..



P/S: Bulan Mei ni banyak betul 'hari' untuk sambutan yek..huhuhu 'Hari Surirumah' juga takde..huhuhuhu


With Lov

1 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com