W.A.J.A.H

5/10/2010 10:52:00 PM


Salam semua...

Hahahaah sengall betul le, muahahahha sila jgn tutup ini blog, ini bukan iklan nuffnang tapi sekadar hiasan ajek..hahahahaha..
'Milik siapakah gadis ini'..kekeke milik En.Sabar okay! sudah berpunya, just married, :p
Ala sajo2 nak bikin poyo jap kat blog sendiri, juga sajo2 je nak bikin panas sekejap, opsss tp Lin tak jual tudung yek, itu semua koleksi saya sendiri ok!...noted..
So kowang layan je ler..agak2 seminggu leh tahan tak en3 nie..hahahahahahahaha...
Ado tak yg meluat?.."Ada aku kesah"?? hahahahahaaha



P/S: Tu baru sikit..kang kalau masuk semua..penuh satu page ni kang WAJAH aku..kakakakakah


With Love

You Might Also Like

6 Orang Komen

  1. guna tagline baru... BLOG AKU WAJAH AKU :p

    ReplyDelete
  2. tu kak lin sorang ka dgn adek2 tu.. hehe..

    ReplyDelete
  3. Salam sis....
    Haha..inilah gambar yang paling menarik sy tengok.


    1 tapi lain-lain.

    ReplyDelete
  4. lelong tuudung eh kak :p

    ReplyDelete
  5. boleh jadi iklan tudung ni :))

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.