Monday, May 10, 2010

W.A.J.A.H


Salam semua...

Hahahaah sengall betul le, muahahahha sila jgn tutup ini blog, ini bukan iklan nuffnang tapi sekadar hiasan ajek..hahahahaha..
'Milik siapakah gadis ini'..kekeke milik En.Sabar okay! sudah berpunya, just married, :p
Ala sajo2 nak bikin poyo jap kat blog sendiri, juga sajo2 je nak bikin panas sekejap, opsss tp Lin tak jual tudung yek, itu semua koleksi saya sendiri ok!...noted..
So kowang layan je ler..agak2 seminggu leh tahan tak en3 nie..hahahahahahahaha...
Ado tak yg meluat?.."Ada aku kesah"?? hahahahahaaha



P/S: Tu baru sikit..kang kalau masuk semua..penuh satu page ni kang WAJAH aku..kakakakakah


With Love

6 comments:

  1. guna tagline baru... BLOG AKU WAJAH AKU :p

    ReplyDelete
  2. tu kak lin sorang ka dgn adek2 tu.. hehe..

    ReplyDelete
  3. Salam sis....
    Haha..inilah gambar yang paling menarik sy tengok.


    1 tapi lain-lain.

    ReplyDelete
  4. lelong tuudung eh kak :p

    ReplyDelete
  5. boleh jadi iklan tudung ni :))

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com