Monday, May 10, 2010

AFMASUK Tertinggi, Shahir Kembali Ke AF8


Salam semua..

Hehehe I Likeeee...walaupun undian Lin tak le banyak, tp cukup untuk menyokong suara Shahir yg mmg versatile tue..tak le fanatik tp minat ajo kt dio..alhamdulilah akhirnya Shahir dapat masuk balik dalam AFmasuk tu..hehehehe
Eh! kowang jgn banyak cakap eh..tak undi so duduk diam2 aje yek..bwekkkkk :p


Posted using ShareThis

1 comment:

  1. yehhh kaze dah agak dah kak, ramai peminat dia ni, silap2 dia juara, eh mana tahu kan.. hehe

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com