AFMASUK Tertinggi, Shahir Kembali Ke AF8

5/10/2010 08:52:00 PM


Salam semua..

Hehehe I Likeeee...walaupun undian Lin tak le banyak, tp cukup untuk menyokong suara Shahir yg mmg versatile tue..tak le fanatik tp minat ajo kt dio..alhamdulilah akhirnya Shahir dapat masuk balik dalam AFmasuk tu..hehehehe
Eh! kowang jgn banyak cakap eh..tak undi so duduk diam2 aje yek..bwekkkkk :p


Posted using ShareThis

You Might Also Like

1 Orang Komen

  1. yehhh kaze dah agak dah kak, ramai peminat dia ni, silap2 dia juara, eh mana tahu kan.. hehe

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.