18-0...15-0

Salam semua...

Tarikh: Ahad-20hb Jun 2010..
Masa: 9am-12pm
Tempat: Taman Air Biru, Cafe Bola-bola,Pasir Gudang.
Acara: Perlawanan persahabatan NetBall suka-suka 'InterKilang'..hahahahaha
*Lin & geng, mewakili team Temasek (company hubby) hehehehe


*Pagi2 dh amik mereka ni, Geng Setaman Lin,Juhara & Anna..thankx ye sudi nak join mencukupkan team, dh mcm pemain import plk gayanya..


*Inilah barisan pemain2 semua, ada 1 group lagi, lambat sampai, semuanya ada 4 team..teror2 sehh derang..huhuhu


*Sebelum perlawanan kata2 semangat dr pihak penganjur dan ketua pengadil, yg penting semangat kesukanan mesti mau ada... :)


*Lin ni, tiap kali perlawanan tetap di baginya jersey GK (Good Kaki) tu, hehehe...adeiii tp ok jugak sehh, abs kena lipat aku guide itu GS punya lawan..hahahaha dh mcm uli bt roti dh dia kena..kekekekeke


*Macam2 aksi, macam ragam, wisel punya la byk kena warn, hahahaha eksen je tu, taktik aksi mau menang weiii...hahahahaha


*Agak2 kowang, sapa yg menang? hahahahaha
Walaupun letih, tp kamie semua enjoy the game,  ini lah barisan pemain Team Temasek dan pemain import, hehehe jgn pandang sebelah mata weii..tengok kaki le beb..hahahahahaha
Lepas ni, ada berani ka team 'Temasek' lawan 'Geng Setaman' pulak..hahahaha kowang kena cr GK sendiri la yek..muahahahahaahhaa



P/S: Lagi sekali, smlm hari yg meletihkan..adeiiiiiiiiii hrni dh sakit semua urat betis dan paha..huhuhuhu


With Love

2 comments:

  1. sape menang kak?

    mesteri sungguh!!!!!



    >>__________<<

    ReplyDelete
  2. Farid: syyhhhh ckp kt sini jek...derang le yg menang...kita yg 0 tuh..hahahaha malu weiiiiiiii

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..