3 resepi dalam 1 hari.


*ikan masam yg tak berapa manis, ala masak ikut apa yg ado dlm peti ais je, janji kenyang..


*Muffin blueberry cinonek..mgkin pukul lama sangat, pastu isi pun TERlebih penuh, jd le muffin berangkai..hehehehe


*roti gulung sosej, ermm kowang pelik x klu respi roti xde letak yis? mesti le keras ek? bengong punya respi..*dr saji online* nasib cuma testing jek, lebihan dia Lin bt roti naik yg x naik..huhuhuhu


Salam semua

Ermm selamat bersiaran di hari Jumaat, huarghhh mata hrni mengantuk sesangat, ntah le nape, mgkin sbb dok menjaga roti smlm tu yg lambat tido, salah adjust masa le,huhuhuhu
Sori la kawan2, 2-3hrni xde idea mau update blog, cite byk tp tu le ikut musim kan, klu dtg rajin nak mengupdate mau 2-3x sehari update blog, tp klu dtg kemalasannya tu, ermm dok beku le blog nie..huhuhu
Harini hari Jumaat so hrni last anak2 sekolah, pastu dh cuti 3hr, hioyeeeee maknya pun cuti gak le dr jd driver, boleh la tido bngun lambat sikit,hehehehe...tp malam mcm biasa, anak2 tetap tuisyen, dan sibuk dgn xtvt masing2 pd hr Sabtu..hurmmmm..
Ok le nak cite pasai kerajinan smlm,:p..dh 2hr dapo x berasap nk makan berat2 sikit, asyik dok order jek kejenya,hehehe so smlm Lin dtg rajinnya, masak le ikan dr hasil tangkapan mancing hubby hrtu, Lin masak masam manis, tp saje kurengkan manisnya, biaq masam lebih sikit, bru sedap..hehehehe asal kenyang sudah,kan Ann kan..:p
Malamnya plk, Lin adun muffin blueberry, request dr dak kecik,Yana tu, mcm2 la dia mntk, tp dek kerana mencuba beli cup kecik, TERlebih masuk plk adunan tu dlm cup, dan bila bakar, ada separuh tu jd le muffin berangkai,kikikikii janji sodappp..:p
Sementara menunggu anak semua balik tuisyen, ermm Lin tergerak la plk nak mengadun roti dr respi saji online, lagipun B.M dr kawan Lin,Juhara tu la pembantunya, nasib ado, senang dan mudah, tp agak pelik plk bila dok fikirkan respinya, nape plk respi roti tu xde 'yis'? cmne nak naik roti tu yek? ermm mgkin lain dr yg lain kot, sudahnya..roti salut hotdog Lin tu agak keras, ishhh mmg x puashati betul, nasib bt untuk testing jek...mengong betul..! x puashati betul! takpe cuba dan mencuba lagi..hehhe



P/S: Now tgh kemaruk membuat roti..satu2 roti nak Lin cuba..hehehehe *tgh mood dtg nie*


With Love

25 comments:

  1. salam sis, sedapnya tengok ikan tu, muffin tu pon nampak sedap juga, kira ok la tu sis, yang roti tu kalau tak letak yis memang tak jadi la roti, tak pe sis, boleh cuba lagi...rajin sis masak..

    ReplyDelete
  2. sis lin... takut tgk gigi ikan tu... hwa hwa hwa...
    muffin tu cam soday yo......aah kan pelik gak resepi roti tak guna yis.....udahnyer keras kejung ler roti sis eh...hehehehe

    ReplyDelete
  3. buy xanax online buy xanax online no prescription overnight - xanax side effects yahoo answers

    ReplyDelete
  4. buy ativan ativan withdrawal taper schedule - uses for drug ativan

    ReplyDelete
  5. zolpidem tartarate does zolpidem 10 mg look like - cheapest ambien online no prescription

    ReplyDelete
  6. diazepam 5mg buy diazepam 20mg - diazepam injection uses

    ReplyDelete
  7. zolpidem online what is drug ambien used for - buy ambien san francisco

    ReplyDelete
  8. buy xanax xanax bars canada - xanax 1mg high

    ReplyDelete
  9. buy ativan lorazepam buy online uk - ativan used

    ReplyDelete
  10. buy diazepam dose of diazepam for dogs - diazepam 5mg tablets nhs

    ReplyDelete
  11. diazepam 10 mg street value diazepam 2mg - what's maximum dosage diazepam

    ReplyDelete
  12. how to buy xanax online what does generic xanax look like - xanax 2mg mylan

    ReplyDelete
  13. buy ativan ativan side effects men - medical uses ativan

    ReplyDelete
  14. ambien zolpidem zolpidem maximum dose - ambien side effects alcohol

    ReplyDelete
  15. buy xanax no prescription xanax high 1 mg - xanax withdrawal when does it start

    ReplyDelete
  16. diazepam overdose mylan 345 diazepam drug - diazepam 2 mg street value

    ReplyDelete
  17. valium diazepam buy valium online with mastercard - diazepam dosage muscle spasms

    ReplyDelete
  18. ativan pharmacy ativan vs xanax anxiety - 1mg lorazepam too much

    ReplyDelete
  19. valium diazepam drug interactions codeine diazepam - diazepam 5mg buy online

    ReplyDelete
  20. xanax cheap xanax withdrawal burning sensation - xanax side effects memory loss

    ReplyDelete
  21. valium pill effects does valium have - pictures generic valium pills

    ReplyDelete
  22. buy valium online us online valium pharmacy - diferencias entre valium y diazepam

    ReplyDelete
  23. buy ambien online ambien side effects ear ringing - ambien withdrawal bad dreams

    ReplyDelete
  24. buy valium online valium for sale london - valium dosage pre-op

    ReplyDelete
  25. buy valium online valium drug facts - buy valium in the uk

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..