Aksi & gelagat Kucing


*Ni kucing adik Lin,Itam kot namanya, eee nape le ko Itam ek..geli nak pegang...huhuhu..pelik mcm 'bodo' je aksinya tu..hahahahaha


*Yg baju ijo tu bkn kucing tp comei mcm kucing...hehehe jgn mare Amat...kuanggg3x.


*Ni Kenit, klu tido suke sangat kat bende alah tu, dia buatnya bantal dia, kan keras tu, kang teleng plk kepala tuh, tiap2 hari mcmtu..hehehe


*Alahai siannya..aksi ni masa Lin tgh buat susu derang, punya tak sabo, dok pandang sambil buat muka seposen jek...tomeiiiii kan..


*Suke yg ni, kasih sayang kemesraan walaupun mereka ini binatang tetap ada kan, ini kan pula kita manusia, punya hati dan perasaan tp kenapa la sanggup mendera dan membuang bayi..huhuhuhu



Salam semua...

Acccooomm hehehe maaf le tuan punya blog ni tgh demam, selsema, batuk, sakit tekak, sakit badan semua ada, mmg susah nak sakit, tp bila skli terkena amik ko package semua dapat..huhuhu
Tp kan, dalam demam2 ni pun, sawan mengroti tetap ada tau, ni sambil tgh tggu roti dlm oven masak sambil update blog, tp sori le kawan2 semua belum dpt rasa, mana taknya skli buat time anak2 ada semua, keluar je dr oven terus ngap, yg tgggl ngep..mana nak sempat bg owang..huhuhu
Lagi plk time2 malam sambil tgk bola, lagi le perut lapo, tiap kali bola gol, masuk seketul, gol lagi masuk seketul nak ilang geram punya pasal..hahahahahah
Apa2 pun pagi ni mai sini kita cuci mata tgh aksi gelagat kucing Lin,Polo dan Kenit, juga kucing adik Lin tu,si Itam....eee nape le ko Itam ek...gelii ..



P/S: Nasib kucing2 ni x pandai makan roti, klu tak abs le hari2 mintak..hehehehehe


With Love

6 comments:

  1. kucing rumah aku makan roti ekeke...tapi ada sekor je la huhuu

    ReplyDelete
  2. comelnya...
    byk pulak tu....sure y itam tu ala2 permata sis lin...

    nak yang warna kuning tu....


    PS kempunan nak tegok pic roti...wawawa

    ReplyDelete
  3. Hi, salam kenal.
    beautiful blog. Silahkan kunjungi juga informasi tentang berbagai karya ilmiah dari kami
    http://www.unand.ac.id/arsipua/abstrak/
    Blog saya

    ReplyDelete
  4. romantiknye kuceng yg berpelukan ittew...
    :)

    byknye kucing dibela..musti tuannye sorg yg pengasih...

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..