Friday, June 18, 2010

Bila aku di gelanggang NetBall




Salam semua...

Yuhuu selamat petang semua bt yg tgh dok melepak kt blog Lin nie..heheh ada ke? huh!.
Ok le mai sini nak cite, malam kelmarin kan,hari Rabu, Lin dpt sms dr As rakan seofis hubby, derang ajak join main netball, alamak boleh ke aku main nie, ye la lama dh x main, time sekolah dulu2 leh la lagi dok jd GD tu, time dh tua ni, alahaiii nak kejar bola pun dh tak sanggup..huhuhu
So tidak menghampakan Lin mntk le anak Lin,Naz masuk join derang, Naz kata ok, tmptnya kat Pasir Gudang Tmn Air Biru di Cafe Bola-bola, erkk mana la ek tmptnya..Lin ni klu tang area sana mmg x pandai le, so col Anna, ajk dia teman, dia pun terus kata OK..malam tu Lin amik dia terus gerak kesana..
Sampai sana, barisan2 pemain Tanah Temasek dh tiba dgn penuh semangatnya,hahahaha ye x ye je kowang..muahahahaha..
Konon2 nya nak bwk anak je sruh join tp dek kerana x cukup owang, x pasal2 Lin kena masuk sekali, ayooo saje je tau kasi naya, dh le badan x sihat, nsb bwk kasut spare kt kete, apalagi test le power..hahahaha janji masuk gol jugak..seri tu wooo 4-4..kekekekeke
Ermm Ahad ni perlawanannya, adeii boleh menang ke nie, kata As, dpt sponsor besar tu...pebende le agknya ek..ermmm*garu dagu*...
Tak pasal2 demam teruk semalam..huhuhuhuhu



P/S: Pstt Juhara, ko jgn lupa ek...nnti aku amik, kekeke ada sapa2 yg berani mau join? roger2 ok..jumpa di sana di sana...hehehehe


With Love

3 comments:

  1. salam..

    hah..nie ayu ada nie..nantikan entry sis lin

    wow...chaiyok lah...sure kalau ayu join kalah besor nie...lari.......

    ReplyDelete
  2. hhahaha.. ni kalah ke mng ni?

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..