Bila rockers layan bola..

Salam semua..

Salam bertemu kembali, hehehehe makan bola, minum bola, tido bola, mandi bola, drive kete pun bola, b**** pun bola jgk..huhuhuhu makanya semua mata dok pejam pelik ingat bola..huhuhuhu
Ok le berbalik cite entry Lin tu, lepas je dr rumah CMG, kitaorg terus gerak balik rumah dok menyucikan diri masing2, melengas dan berbau dh semua,hehehehehe cuma Kak Ct dan Cm balik ke Majidee bermandian di sana, kang ada plk kena sound x ingat nak blk rumah dr subuh keluar..hehehehehe
Malamnya plk, kitaorg ke Pandan City, ermm mmg tgh demam Fifa World Cup so mana2 kedai makan ada skrin TV besar, sama jgk le kat sana, sedang menunggu anak2 Cm semua gunting rambut termasuk Cm jgk, kitaorg dok lepak makan sambil layan bola, waktu bila Goooolll je mula le jeritan sana sini termasuk meja makan kita..hehehehehe
Dalam dok makan dlm dok borak2 tu, skli datang le rocker berambut ala2 alleycats tu sefamily, dok betul2 depan meja kitaorg, hehehe mula le Lin, Kak Ct, Retna juga dak Lily tu dok lihat aksi gelagat dia, si Kasawari pun perasan gak tu,hehehe gaya ala2 rockerrrsss beb tp opppssssssssss..
Cuba kowang lihat gambo bawah nie...kuang kuang kuang....



*Sedang kami melayan bola, dtg seorg rockers di depan meja kamie.. :)


*Fuyoo dr rambut, aksi mmg rockers betul2 rocker....yeah yeahhhhhhhhhhh..dak Lily tunduk kemaluan etelah nampak itu kemaluan rockers..hahahahaah


*tapi opsssssss alamak, dia ni salah sarung selipar ke ek..tu bkn ke selipar bini dia...hehehehehehe amboiii kowang punya gelak bkn main lagi, x baik tau, mgkin pesen rockers alaf baru kot....tu ok lagi klu yg nie...


*agak2 kowang kaki sapa tue yg kasutnya byk lobang tu...mau aku putuskan aje tali kasut dia tu..hehehehehehe



P/S: Sekadar entry gurauan belaka..hehehe :)

With Love

3 comments:

  1. a'alah.
    kelaka selipar dia.
    ada tumit

    ReplyDelete
  2. sempat lagi amik gambor kasut dia tu.. haha.. rockers kaki bola ni... haha

    kasut croc biru tu lawa... france!

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..