GenG SetamaN makan di TamaN


*meriah pagi2 kat Taman,pedulik apa owang pandang..kekekekekeke


*Lin wif Izan, gelak td selamba badak je kata Yatie 'kepoci'..kekekekeke


*Ermm Tahniah Aida, jaga diri baik2 yek, yg lg 2 org tu bila lagi? Midah ko thn depan ek?kekeke


*Ishh seriusnya muka ko Tie, takutt aku nengok..kekeke

Salam semua...

Selamat sihat2 semua, sihat ke? uhuk uhuk ada yg batuk, acccumm ada plk yg selsema, dan ada plk yg demam, aduii mmg musim sakit2 nie, ye la cuaca tak menentu so antibodi badan kita tak dpt bertahan melawan penyakit, so kena le minum air byk2 makan makanan seimbang dn kena cukup rehat yek..:)
Ok le hrni nak cite kisah pagi td, hehehe x kisah le ada yg kata Lin gumuk's ka, kurus ka, janji hati sonang, bukannya selalu nak free makan kumpul ramai2 nie, time cuti2 sekolah ni la baru free, bila dh sekolah masing2 sibuk semua, so sempena cuti sekolah nie, Lin & the geng setaman dok berkelah sambil makan sarapan di Taman Bulatan Bukit Indah pagi td, yg ada Yati, Midah, Izan, Aida juga Effa, Ana dia buzi dgn projek kek dia, dan yg lain2 semua sibuk bercuti, klu tak lagi ramai semua berkumpul..kekekekek
Kitaorg semua bawak sarapan masing2, so tak yah le gado2 nk makan, sendiri punya sendiri le abskan, mana yg bermurah hati tu, ada jgk le bawak makan lebih2,hehehehe...
Mcm biasa klu dh jumpa, kalahkan sidang parlimen, mcm2 cerita di bentangkan, yg belakang, yg depan, yg dalam ,yg luar semua abs keluar, silap2 kang ada yg kena batang hidung sendiri, ye la bila bercakap tempias kena batang idung owang..hahahahahahahahahaha mmg meriah dan seronok, tak sedar dh dekat makan tghri..kekekeke
So geng, jgn lupa yek temujanji kita pi Zoo nanti..kekekeke



P/S: Biar makan di taman boleh control2, jgn badan kembang setaman, abs le tak dapek den nak tolong....huhuhu


With Love

24 comments:

  1. badan kembang setaman bermakna prosperity dlm berumah tangga gitu tehehee ;)

    ReplyDelete
  2. seronoknya tengok sis beriadah dengan kawan2....seronok kan, mas selalunya berlonggok je depan rumah...he..he..

    ReplyDelete
  3. xanax 0.5mg xanax overdose painful - xanax withdrawal 1mg/day

    ReplyDelete
  4. valium no prescription overnight does 10mg valium feel like - how long do valium side effects last

    ReplyDelete
  5. generic diazepam online diazepam dosage to get high - diazepam 2 mg +uses

    ReplyDelete
  6. buy xanax online xanax side effects paranoia - xanax side effects sexually

    ReplyDelete
  7. ativan anxiety ativan addiction side effects - are ativan and xanax the same thing

    ReplyDelete
  8. generic zolpidem zolpidem online apotheke - ambien side effects weight loss

    ReplyDelete
  9. xanax antidepressant xanax pills doses - generic xanax 027

    ReplyDelete
  10. ativan cost lorazepam 1 mg snort - xanax vs ativan addiction

    ReplyDelete
  11. xanax for sale generic xanax vs xanax - xanax 031 side effects

    ReplyDelete
  12. cheapest xanax can i order xanax online - buy xanax online legally cheap

    ReplyDelete
  13. xanax 1mg xanax effects bluelight - xanax side effects overdose

    ReplyDelete
  14. order ativan online ativan side effects/glaucoma - ativan withdrawal plan

    ReplyDelete
  15. xanax for sale without prescription will xanax show up drug test - is there a generic xanax xr

    ReplyDelete
  16. ativan medication 1mg lorazepam for anxiety - ativan vs xanax which is stronger

    ReplyDelete
  17. xanax order no prescription xanax side effects side effects - withdrawal short term xanax use

    ReplyDelete
  18. soma online somanabolic muscle maximizer testimonials - drug side effects carisoprodol

    ReplyDelete
  19. ambien online without rx ambien stories hallucinations - where to buy ambien online

    ReplyDelete
  20. buy soma carisoprodol 350 mg and alcohol - order somatropin uk

    ReplyDelete
  21. buy generic ambien ambien celexa drug interactions - ambien cr dose

    ReplyDelete
  22. what does diazepam look like buy cheap diazepam online no prescription - diazepam for dogs separation anxiety

    ReplyDelete
  23. buy valium online valium 5mg price - orange round pill valium

    ReplyDelete
  24. buy ambien online ambience mall gurgaon tuesday closed - ambien amnesia stories

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..