Layannnnzzzz




Salam semua...

Ermmm cuti dh bermula, ada yg dh keluar bercuti, ada yg dh mula nak plan bercuti, dan ada juga yg dh sampai tempat bercuti,huhuhuhu Lin? huwaaaaaa jgn di sebut cuti2 nie, sensitip okay!huhuhuhu
Bukannya apa, hubby Lin bz dgn kejenya, now pun masih di Trengganu still ada urusan keje, balik sekejap je hujung mggu lepas, apa nak bt kan, dh tugas dan tggungjawab, kena la faham..:)
Sebenarnya hr smlm ada kisah di sebaliknya, panjanggggg citenya, hehehee malas mau pendek2 kan la, yg pasti, 'aku;' dh terkena, wakenabeb..huhuhuhu ishhhhhhhh
Dr kisah tragedi wakenabeb tu nya, membawa ke kotak jerit, anak2 bising, mana mau pergi cuti sekolah ni, Lin pun buntu tak tahu nak pi mana, bukan la nak jalan sangat tp buhsan gak asyik dok uma jek, kang tenet je, kepala pun bengoong, so apalagi, sepakat semua kitaorg gi kotak jerit K-Box kt Sutera Mall, ermm klu masuk happy hour murah sikit harganya, hehehehe ala layann je la anak2 sampai 4jam, lgpun ada yg 'sponsor' hehehehe..lotih mak oiii.....Kang tak ikutkan kata mak x sporting, nak tak nak..tak mahu tp mahuuuuuu..hahahahaha



P/S: Ermmm...apa kisahnya ek? nak cite ke x nak ek..hahahahahaha 'Biarlah Rahsia'..hahahahaha


With Love

No comments

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..