Posing ngalahkan pengantin!


*baby Rayyan@anak As, tu la yg paling glamer jadi model camera masing2,pantang nampak camera, senyum memanjang diaa...comeiiii


*Ni semua mak2 dara dr ofis Tanah Temasek, semua mmg VOUGE! kecuali yg kanan skli tu,masih available..


*Sukenya derang, mcm duta kanak2 ribena lagaknya, yg tgh2 pakai baju melayu putih tu le pengantinnya, engineer hubby Lin, tu pasai le sanggup turun JB semata2 nak pi jemputan dia.


*Dalam dok ramai2 tu, tup2 terjumpa Tok Nabe nie, lama tak jumpa, last jumpa kt uma CMG kan..


*Pekena mee bandung kt Air Itam, perghh mmg sedap ..dh lapo agaknya kot..sedap aje..hehe


*Ermm bukan senang nak kumpul bersama nie, puas pujuk anak Lin,Naz ikut sama, klu x dok uma je dia..huhuhu


*Yg ni posing maut, lepas rindu dgn bergambo sehari, sbb malm dh balik trengganu semula..huhuhu


Salam semua..

Uuhh letih, penat kalahkan pengantin baru nie, hehehehe 
Pagi td Lin & Family menghadiri jemputan kawin kawan hubby, kebetulan hubby sempat balik mlm smlm semata2 nak hadiri majlis Shahri ni, malam ni dh balik semula ke Trengganu, siann hubby..
Lin naik 1 kete, Khairul & miss Chan engineer ofis hubby tumpang sekali dgn Lin, so kitaorg pakat2 tggu semua kt Petronas Burger King, konvoi ramai2, dlm jam 11am lebih terus kita gerak ke Simpang Renggam, tmpt rumah Shahri tu ermm lupa plk kg nya, Tok Nabe mesti tau,hehehehe..
Sampai sana jemputan tak la ramai lagi, so kitaorg makan dulu sebelum pi berjumpa dgn pengantinnya, makananya sedap2 belaka cuma kebersihan tu kureng memuaskan,*silap teknikal kot*.
Macam2 jenis kuih di hidangkan, waktu Lin mula nak makan, terpandang seorg pompuan yg dr jauh menegur Lin, pandang punya pandang,ingat punya ingat, rupanya Tok Nabe & family, huhuhu kecil sungguh dunia nie, pusing sana, toleh sini, kat situ jugak kita jumpa, hehehehehehe..
Cuaca agak panas hrni, yg ada anak2 kecil dh mula la melegas badan tu, so kitaorg pun gerak bersalaman terus ke rumah pengantin lelaki bersanggah, sbb nak tggu bersanding lewat sangat, mcm biasa le budak2 Tanah Temasek ni kalau jumpa, mmg kecoh mcm pasar, ketawa sana, gelak sini, ishhh gile camera pun yek..hahahahahaha
Akhirnya dapat juga jumpa dgn pengantin lelaki Shahri, berseri2 muka ko nya...hehehehe, selesai bergambar semua, terus balik, kete Lin dgn As tak balik, kitaorg pi sggh Air Itam, saje dok jalan2, sambail cr makan, rasa x kenyang plk makan kt kenduri tu, so kitaorg pekena mee bandung, dh kenyang semua sambil  bergossip,hehehe masing2 terus balik, letih, lelap jgk Lin dlm kete, sampai uma, miss Chan terus balik, Khairul tido sat, hubby pun sama, Lin apalagi, tumpang sekaki tido sekejap, tau2 nya hubby dok kemas nak bertolak balik, now hubby dh otw balik ke Trengganu, sian mesti penat tuh, Lin nak ikut pun x larat...huhuhuhu


P/S: Lin & Family ucapkan 'Selamat Pengantin Baru bt Shahri dan Aniszah, semuga kalian kekal bhgia ceria hgga ke akhir hayat..aminnnnn


With Love

28 comments:

  1. seronoknya gi kenduri,...mas minggu depan baru ada jemputan, nak lepas rindu makan nasi kenduri plak..he..

    ReplyDelete
  2. buy zolpidem online zolpidem tartrate side effects - zolpidem er price

    ReplyDelete
  3. buy xanax online xanax online yahoo - xanax dosage 120 lbs

    ReplyDelete
  4. buy zolpidem online zolpidem cancer - buy zolpidem south africa

    ReplyDelete
  5. buy xanax online drug interactions biaxin xanax - 5 htp xanax withdrawal

    ReplyDelete
  6. cheap xanax high does xanax make you - buy xanax online legitimate

    ReplyDelete
  7. buy generic xanax xanax and alcohol whitney houston - where to buy alprazolam

    ReplyDelete
  8. buy diazepam diazepam dosage injection - safe diazepam online

    ReplyDelete
  9. generic ativan ativan and alcohol withdrawal symptoms - how long does ativan withdrawal last

    ReplyDelete
  10. buy diazepam what does the drug diazepam do - diazepam 10mg ampola

    ReplyDelete
  11. diazepam 5mg diazepam dosage compared to alprazolam - buy diazepam 2mg

    ReplyDelete
  12. online xanax xanax online us pharmacy - can you buy real xanax online

    ReplyDelete
  13. buy diazepam diazepam 5mg street price - buy diazepam 5mg

    ReplyDelete
  14. diazepam 10 mg diazepam dosage 5mg - diazepam 2mg online

    ReplyDelete
  15. generic ativan ativan dosage in seizure - help with ativan withdrawal

    ReplyDelete
  16. xanax online xanax much get high - what are xanax bars used for

    ReplyDelete
  17. generic ambien regular dosage ambien cr - ambien cr versus lunesta

    ReplyDelete
  18. diazepam without prescription purchase valium online - valium 10 mg erowid

    ReplyDelete
  19. discount soma soma coupons printable store - carisoprodol withdrawal syndrome misdiagnosed psychotic disorder

    ReplyDelete
  20. ambien for sale klonopin ambien sleep - ambien high blood pressure meds

    ReplyDelete
  21. buy soma soma de vetores online - somamedication.net

    ReplyDelete
  22. buy soma generic soma medication dosage - soma printable coupon 2012

    ReplyDelete
  23. buy valium india effects of valium on sperm - best online pharmacy valium

    ReplyDelete
  24. buy ambien online street price ambien 10mg - ambien class c drug

    ReplyDelete
  25. buy valium online valium drug guide - valium dose to get high

    ReplyDelete
  26. buy ambien online ambien online with mastercard - cost of lunesta vs ambien

    ReplyDelete
  27. zolpidem online ambien benadryl drug interactions - treatment of ambien overdose

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..