Tuesday, June 15, 2010

Seisi panaskan badan & tekak





Salam semua...

Jeng jeng jeng...mali mali makan dolian 3 bijik rm20 hengget..mali mali...uiii makin dekat baunya makin laju langkah Lin dan Cikgu Linda tu..hehehehe
Sebenarnya dh 2hari simpan kepingin mau makan durian tu, last2 dpt jgk akhirnya,hehehe tq mr.hubby kerna membelanjakan kitaorg makan durian, peduli apa owang dok pandang, janji dapat jgk aku makan..hahahaha..
Nak jadikan cerita, esok harinya Ahad, lepas je Lin masak tghri dn selesai lunch, kitaorg dok lepak2 sambil menunggu Kasawari dtg, tup tup hujan lebat giler turun, hggakan modem Lin punya splitter tercampak keluar, punya le berdebar2 takut modem x idup naya aku offline...huhuhuhu phewwws selamat modem Lin x apa2..hehehehhe
Hujan reda jek kitaorg keluar menuju ke Masai, Retna bawak kete nya sendiri sbb nanti nak terus balik je ke KL dgn Shai, so apa2 kita pekena durian dulu, hehehe makan makan jgn x makan, sedapnyaaaa manis lemak pahit semua ada, rasa mmg x cukup makan hrtu, lagi berebut dgn Cikgu Linda tuh, nsb kulit durian x leh makan, kang abs licin kena kebas..huhuhuhuhuhu
Lepas makan durian apalagi, badan sudah panas kita pi panaskan tekak plk di DIVA, 1st time dtg sini, besar lgpun murah sbb byr ikut kepala jek, 1 kepala rm5 jek, makan minum lain..hehehhe murah kan..:)
So dah sampai dlm tu, sorg demi sorg penyanyi menyanyikan lagu tp Shai x dpt nak teruskan menyanyi dek tekak sore ilang makan durian..hahahahahha
Yg Kasawari dan Linda juga Amat, x abs2 gelak dgn sendawa dan juga kentot nya, bau durian merebak dlm 1 bilik..hahahahhaha x senonoh....:p
Hampir 2jam dlm tu, kitaorg pun gerak balik, Retna & Shai mereka berdua terus balik ke KL, sian mesti ngantuk kan, dpt sms pun kul 2am derang sampai, apa2 pun thankx to all of you yg sudi berkunjung dn mengembirakan hari2 ku bersama2..>.<


P/S: Ermmm tekak ni mcm teringin mau makan bubur durian plk la...adeiiii mcm2 la tekak aku ni...huhuhu


With Love

17 comments:

  1. haha.. kentot durian.. amat la tu.. sedawa durian saper lagi.. haha

    ReplyDelete
  2. online ambien buy ambien no prescription - much pill ambien

    ReplyDelete
  3. buy xanax online without prescription does 1mg xanax look like - klonopin vs xanax withdrawal

    ReplyDelete
  4. diazepam online diazepam liquid side effects - buy diazepam online from u.k

    ReplyDelete
  5. xanax online prescription xanax on hair drug test - xanax for panic attacks

    ReplyDelete
  6. valium diazepam diazepam dosage bluelight - diazepam. 5 mg .wikipedia

    ReplyDelete
  7. buy diazepam valium side effects hair loss - diazepam benzo

    ReplyDelete
  8. buy diazepam online order diazepam online usa - diazepam 2mg wiki

    ReplyDelete
  9. discount xanax urine drug test detection times xanax - xanax bars and alcohol

    ReplyDelete
  10. valium cost valium keeps me awake - trusted online pharmacy valium

    ReplyDelete
  11. buy generic ambien trazodone vs ambien insomnia - ambien side effects skin rash

    ReplyDelete
  12. valium depression valium online roche - valium no prescription needed

    ReplyDelete
  13. where can i buy ambien online ambien pharmacy no prescription - ambien side effects vertigo

    ReplyDelete
  14. buy valium no prescription needed valium cost per pill - valium pills for sale

    ReplyDelete
  15. buy valium online valium 5 mg overdose - valium 5mg get high

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..