Monday, June 14, 2010

Selamat Pengantin Baru Retnawati???


*selamat pengantin baru Firdaus & faizzah.. :)


*i likeee..pepel n hijau....cantik kombinasinya...:)


*kita suke gambar dgn awak nie, cute n sweet kan...awak merah sekali..


*bt dak Lily, belajar rajin2 yek, mgkin yg ni last le jumpa dia, sbb lepas ni dia dh dok asrama kt UiTm Jengka, so rindu rinduan la kita yek..tggu raya sok bru jumpa aunty.. :) take care ok..



Salam semua...

Selamat Pengantin Baru Retnawati?? opsss bukan Retna la tapi adik dia le hehehehe kalau tak silap Firdaus namanya dgn pasangannya Faizzah, semuga kekal hgga ke akhir hayat...aminnn
Citenya begini, 12hb hari Sabtu tu, Lin & hubby juga anak2, Shai, Kasawari & Linda juga family Kak Ct & Cm konvoi terus ke Batu Pahat pagi2 lagi, fuyooo punya le semangat, pagi2 dah bangun ni, lepas subuh katanya, hahahahaha 
Siap2 je, kitaorg bertolak, tp Kak Ct lambat, *mandi wajib agaknya* so kitaorg tggu je kat tol Air Itam, sampai je sana dah pkl 8am gitu le lebih kurang, so kitaorg berhenti sarapan dulu, janji dgn Ret, pkl 9am kat uma pengantin perempuan, tu pun jalan main redah ikut gpg sms dr ret,hehehehe..nsb juga Kasawari tau selok belok jalan Batu Pahat tu, tak le sesat nak ke sana...:)
Selesai sarapan kitaorg gerak, cari alamat ke rumah pengantin perempuan, akhirnya sampai juga, ingtkan kita yg lambat rupanya hampir setengah jam jgk menunggu rombongan pengantin lelaki sampai, kakakakah kiranya kita ni janji 'melayu' la ek..*wink*
Sampai je semua rombongan, terus menuju masuk, tok kadi dh siap, pengantin lelaki dh mula berdebar, pengantin perempuan berpeluh menunggu, tiba tangan di'enjut' SAH la semuanya..aminnnnn
Yg peliknya, ringkas betul akad nikahnya, so tak le berpeluh2 pengantin lelaki tu, tersenyum lebar bila SAH di  SAHkan..ada yg senyum, ada yg menangis, ada plk yg 'teringin' mengateiii' nak menikah lagi eeeeeeee nak kena balun gamaknya tue...
Selesai semuanya apalagi makan time le, panas2 lagi semuanya, fresh owang kata, mcm2 menu dan minuman di sediakan, kitaorg pun terus makan lunch le..blurrrpp kenyang sudah pagi tu..hehehehe.
So lepas tu kitaorg terus beredar, Ret & rombongan pi bersanggah, kitaorg semua pi bersinggah di Batu Pahat Pacific tu, masing2 dh kepanasan masuk aircond terus jalan2 cari jersey hahahahahaha..
*bersambung*..



P/S: Aminnn selesai sudah, 'awak' kita nak makan nasi minyak awak plk, agak2 16hb nie dpt x?..hehehehehe


With Love

27 comments:

  1. 16hb ek :p makan nasi minyak 'mamak'bole ;p

    ReplyDelete
  2. suspen je..ingat ke retna

    apa pun selamat pengantin baru

    ReplyDelete
  3. buy diazepam diazepam kopen - diazepam valium high

    ReplyDelete
  4. buy ambien ambien cr side effects hallucination - retail price of ambien

    ReplyDelete
  5. diazepam for dogs diazepam dosage before procedure - diazepam dosage to sleep

    ReplyDelete
  6. xanax online xanax drug wikipedia - xanax dosage mayo

    ReplyDelete
  7. zolpidem online zolpidem tartrate generic identification - effects zolpidem tartrate zolpidem tartrate

    ReplyDelete
  8. diazepam 10mg diazepam dosage for dogs with seizures - diazepam 70 mg

    ReplyDelete
  9. diazepam overdose diazepam dosage australia - diazepam for anxiety in dogs

    ReplyDelete
  10. cheap lorazepam ativan uses elderly - ativan user reviews

    ReplyDelete
  11. buy xanax online cod xanax withdrawal 0.25mg - xanax footballs

    ReplyDelete
  12. diazepam 10 mg diazepam withdrawal symptoms valium - diazepam dosage maximum

    ReplyDelete
  13. buy diazepam online cheap diazepam from pakistan - diazepam 10 mg erowid

    ReplyDelete
  14. order ativan zopiclone ativan side effects - ativan stronger than xanax

    ReplyDelete
  15. diazepam overdose diazepam 10 mg voor dieren - diazepam 2mg elderly

    ReplyDelete
  16. buy xanax round orange pill 029 xanax - 1 mg of xanax effects

    ReplyDelete
  17. diazepam dosage for dogs diazepam valium 5mg - diazepam more drug_uses

    ReplyDelete
  18. cheap lorazepam ativan side effects older patients - high on ativan

    ReplyDelete
  19. alprazolam mg xanax . 5 mg side effects - generic xanax dosage

    ReplyDelete
  20. zolpidem no prescription ambien generic buy - typical ambien dosage

    ReplyDelete
  21. soma 350 mg soma drug vault - soma drug literature

    ReplyDelete
  22. buy valium online valium 50 mg - valium pediatric dose

    ReplyDelete
  23. cheap zolpidem ambien side effects for men - ambien side effects death

    ReplyDelete
  24. valium no prescription overnight valium 10 effects - valium drug test

    ReplyDelete
  25. ambien cheap ambien vs.lorazepam for sleep - lowest price ambien cr

    ReplyDelete
  26. valium no prescription needed legal buy valium thailand - medication similar to valium

    ReplyDelete
  27. buy soma soma de horas online - buy soma online + india

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com