Taekwondo Kid bukan Karate Kid..


*Banner untuk tahun nie, tahun lepas di adakan di Angsana, ermm rasanya selesa lagi di Angsana.


*Barisan 'taekwondo kid' SK Tmn Bukit Indah..good luck untuk semua,syabass!


*Bila perlawanan dh bermula jek, mulalah mak2 bergetar semua kepala yg ada, sampaikan angin senggugut pun datang..huhuhuhu


*Tahniah dan syabas bt anak Lin,Amat, walaupun berjaya hgga ke pusingan ke-2 tp mak berbangga dgn kamu anak...


Salam semua.

Haii allz, selamat pagi yg cerah tp mcm mendung, ermmm adeii hrni hari Isnin mulalah sudah tugas dan tanggungjawab cikgu2, anak2 juga mak2 untuk menjalankan tugas masing2, ye la nama je surirumah tp bila naik sekolah dh mcm cikgu2 gak, ke hulu ke hilir dok hantar dan amik anak tau...huhuhuhu
Ok le mai sini Lin dh nak mula bercerita dan mengupdate ni, lama benar dok tggl cerita dan blog nie, hehehe sori yek..bz memanjang ini tuan blog...:)
Kelmarin hari Sabtu 19hb, sedang kenduri di rumah Retna berlangsung, Lin awal2 pagi lagi dah keluar bertolak ke The Zon, sbbnya anak Lin,Amat and the geng ada Tournament taekwondo di sana, ermm so mau x mau pagi2 buta dh dok terpacak kt sana..huhuhuhu
Pendaftaran bermula jam 8.30am lepas tu terus pembahagian kumpulan di mulakan, dan bila anak2 dh bersiap sedia, perlawanan pun bermula, masing2 dh berpecah kumpulan, anak Lin dlm kategori 'Middle Weight' so bila dh turn giliran anak Lin je, haa mulalah angin sengugut dan ketar kepala lutut dtg, mcm kita plk yg nak lawan nie, aduhhh takut plk apa2 yg tercedera kat anak, tu yg bt bimbang tu, alhamdulilah so far pusingan per-1 tak de apa, anak Lin terpilih ke pusingan ke-2..syabass Amat...!
Bila tgk anak kawan Lin,Naqib tu sampai patah gigi, haa mulalah hati ni tak senang duduk, semua geng lawan, teror2 belaka, ada yg dh tali pinggang hitam woo..skli tendang mau jatuh anak Lin, huhuhuhu
Tiba pusingan ke-2 hati rasa lega sbbnya geng lawannya sama team dgn dia, adeii mcmna la Sir ni bt strategi, boleh plk lawan dgn team sendiri, nak x nak kena le lawan, walaupun Sritharan tu kawan anak Lin tu, time berlawan, belasah betul2 jgk tu..huhuhu akhirnya Amat kalah pusingan ke-2, dan Sritharan berjaya ke peringkat akhir yg akan berlangsung keesokkannya..tahniah bt semua..
Dalam pkl 6pm lebih gak bru selesai semua, itupun Lin balik awal sbb dh letih sangat dok melepek je kt sana, balik je rumah terus lepak ...apa2 pun janji anak2 happy..:)
Tapi yg paling sangat2 terkilan, Lin x dpt nak join 'Reunion ex-SMMB batch 93' sekolah lama Lin di Danga Bay Ship, huwaaaaa rugi sangat2,.


*Bestnya mereka dpt bertemu setelah 17thn x berjumpa...huwaaaaaaaa
I Miss U All....!!!muaaaahhhhhhh



P/S: Yg pasti hari tu hari yg sunggh meletihkan..huhuhuhuhu


With Love

12 comments:

  1. buy valium online getting high valium - purchase valium diazepam

    ReplyDelete
  2. lorazepam vs diazepam diazepam withdrawal symptoms forum - buy msj diazepam online

    ReplyDelete
  3. buy ativan ativan for codeine withdrawal - lorazepam 1 mg erowid

    ReplyDelete
  4. cheap xanax xanax withdrawal caffeine - xanax depression

    ReplyDelete
  5. buy diazepam buy diazepam online - diazepam drug card

    ReplyDelete
  6. ativan pills lorazepam 1 mg kern pharma - ativan overdose pediatrics

    ReplyDelete
  7. ativan medication ativan and high blood pressure - treatment for ativan addiction

    ReplyDelete
  8. buy ambien online legally price of ambien cr 12.5 mg - generic ambien zolpidem tartrate

    ReplyDelete
  9. buy valium online valium nerve pain - valium half life wiki

    ReplyDelete
  10. buy soma order soma ship texas - soma intimates coupons free shipping

    ReplyDelete
  11. buy ambien online discount ambience mall gurgaon - ambien 10 mg and pregnancy

    ReplyDelete
  12. ambien sleep buy ambien online overnight - what are ambien withdrawal symptoms

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..