Tahniah Mat Gebu..semestinya kau JELITA..




Salam semua...

*Senyum lebar*
Mana tak senyumnya, Lin turut menumpang gembira bila dapat tau Cik Mat Gebu atau lebih dikenali blognya dgn 'Dapur Tanpa Sempadan' a.k.a 'Tiffin Biru' akhirnya dapat juga interframe masuk dalam majalah,bukan orangnya tapi resepi2nya yg mmg memukau lidah dan tekak sapa2 yg merasa..Tahniah Mat!..
Lin bukannya tak percaya tapi mcm tak caya akhirnya respi2 CMG dpt gak masuk majalah, alhamdulilah...sbbnya CMG ni mmg orangnya terlalu merendah diri, bukannya dr dulu dia tak de dpt offer untuk mempromosikan resepi2 nya cuma dia je yg tak nak, dia ada cite katanya  mcm2 org pelawa dia untuk promote masakannya tp dia taknak, klu nak ikutkan standard dan taraf CMG tu, mmg dh layak bebenar dh kan..betul x? bermula dr blog je dah boleh terkenal sebenua Asia tau!..
Lin sendiri je yg dh beberapa kali merasa masakannya tu, mmg ada kelainan dr yg lain, dr segi bahan2, deco hidangan dan juga nama respi semuanya tip top!
Semuga CMG terus success dan dapat kembangkan lagi bakat masakan hgga ke luar negara plk..mana la tau kan, rezki ko Mat, tuah ayam nampak di kaki, tuah CMG nampak di sudip kuali..hehehehehe
*Biaq pi owang nak kata, yg penting sapa kenal CMG nie, mesti tahu sifat dia yg tak nak jadi glamer*


P/S: Hurmm tuah aku ni nampak kt mana ek? tahi lalat?? huwaaaaaaaaaa

With Love

5 comments:

  1. alaaa letak gambar kek..!
    orang dah la tengah lapar ni kak. hehe

    ReplyDelete
  2. alaaa letak gambar kek..!
    orang dah la tengah lapar ni kak. hehe

    ReplyDelete
  3. mat gebu..dapur tanpa sempadan kan??hehe

    ReplyDelete
  4. antara mat gebu, sudip & kuali tak dapat dipisahkan.. salute!

    ReplyDelete
  5. hahaha, betul2..piuk, kuali, oven, cake mixer tu sepupu aku....hahaha..

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..