Hari Usahawan sekolah & Hari terbuka

7/13/2010 11:28:00 AM

Salam semua...

Hehehe mood mengupdate blog sudah mari, hehehe sori le dok lama sepi, tapi tidak le menyepi, ada cuma dok tepi..hehehehe
Ok la, ni Lin nak cite kisah Lin dan anak2 pada 10hb July lepas dimana sekolah anak Lin,Naz dan juga Ridzuan@Amat telah di adakan hari usahawan dan hari terbuka@amik report card, cuma sekolah anak Lin,Yana je belum amik report card sbb hrtu sekolah dia adakan camping perdana, jdnya dia bercamping hrtu 3hari 2malam..
So pagi2 dah bangun nak hantar Amat dulu ke Sekolah Taman Bukit Indah, kebetulan hubby baru balik outstation, kena gi kerja jugak pagi tu, bdn masih penat, jadinya Lin la yg urus semua anak2 pada hrtu. Lin hantar Amat dulu sbb dia mewakili Persatuan Pengakap menolong cikgu buat jualan amal, dia jual air jagung, bukan main lagi, laris plk tuh..hehehe
Hantar je Amat Lin bergegas ke sekolah Naz plk, Sekolah Aminnudin Baki, dah le jauh sikit ke bandar, dgn sesak orangnya, dgn penuh parkingnya, adeiii menapak jauh berjalan ke sekolah tu, sampai dalam, dah mcm pasar malam plk rasanya, penuh dgn jualan, mcm2 ada, teringat waktu sekolah2 dulu, arghhh rindunya mau ke sekolah..huhuhuhu


*Naz dan BFF nya, Izzati..photografer sekolah dia nie..:)


*Yg ni x leh tahan ni, time tu plk Lin puasa, adoii dok meleleh air liur..huhuhuhu


*Ha kan, dah mcm pasar malam rupanya, mcm2 ada, keluar $ jek..kekekeke


*Terjerit2 Amat dgn BFF nya tu, Nazrul, air air, air jagung manis, sila rasa..hehehe chaiyokk!...


*Bakal usahawan berjaya, hehehe biar jual air janji cari rezki yg halal ye Mat kan..
*gambar C&P dr Nazrul album di FB.


*Ni Najah,anak Eyna..dia pun sama usahawan juga hrtu, tp tolong gerai mak dia, cupcake ada, muffin ada, roti ada, biskut pun ada, mcm2 ada....hehehe
*gambar C&P dr FB album Eyna...:) 



P/S: Prestasi anak2 Lin buat masa penggal ke-2 ni, kira ada kemajuan juga, xpe usaha lagi dan lagi, jgn malu dgn kekalahan, kemenangan sentiasa bersama dgn orang yg punyai kemahuan..




With Love

0 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com