Hari yang sibuk..

7/31/2010 12:50:00 PM

Salam semua...

Hai hai selamat berhujung minggu semua, pi mana hrni? nak kemana hrni? mesti plan baik kan hrni, Lin? ermm hubby gi mancing mlm td, esok ptg bru blk, so mana mau pi, lgpun xtvt hrni padat, mcm2 xtvt dah tersusun utk hrni, apa nak buat, layannnn dr xde keje kan..dok lama2 kat lappy ni pun buhsan jugak, dh x tau nak bt apa..huhuhu


Pagi td Lin keluar pi main badminton dgn geng2 setaman tp cuma Lin, Dr Jumiah dan Midah je, Lin bawak anak skli,Amat, dia yg sibuk benar nak mainnya..hehehe
Lepas tu pi Mesjid ingat nak bantu gotong royong tp bapa2 dah penuh, semua dh ada keje masing2 so Lin dan kawan Lin, Ana jalan2 cari makan aje la..hehehehehe


Tghri nanti jap lagi nak hntr anak Lin taekwondo, pastu terus nak ke rumah jemputan ahli ada Yasinan dlm kul 2pm, esok pun ada jgk Yasinan, mmg dh dekat nak sambut puasa ni, penuh la jemputan, dpt jugak le buat sikit amal jariah utk diri sendiri...alhamdulilah.. :)


Ptgnya plk, balik dr Yasinan nanti dh janji dgn anak2 nak bawak ke Pesta Buku Negeri Johor yg tgh berlangsung kat Danga City Mall, mmg setiap kali ada pesta buku ni, tak pernah tak pergi, tak beli pun tp suke tgk buku2 yg terbaru dan ada mcm2 xtvt utk anak2 di sana, so layann aje la...
Kowang pun, jomm la ke sana jugak.. :)


Malam baru le boleh lepak2 dok ngadap lappy itupun klu keje semua dah beres, sbb baju sekolah tgh rendam, kasut sekolah belum basuh, baju belum lipat, arghhhhhhhh keje rumah ni mmg tak habis2 klu nak cerita la..huhuhuhu
Yg penting, dlm bersosial keje tetap kena keje, semua tugas dn tanggungjawab kena kasi settle okay!..
Ok la..Selamat berhujung minggu buat kowang semua..dadaaaaa.. :)




P/S: Esok pun sama, busy busy busy...huhuhuhu 

With Love

0 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com