Tuesday, July 06, 2010

H.E.L.L.O ^___^




*iklan ini di taja oleh Kicap cap singa lapar*..hahahaha


Salam semua...

Hai hai hai apa kabar semua? khabar ka? sihat ka? ok ka? huahuahuahua Lin juga yg dok sakit nie..huhuhu
Sakit apa? adeii malas nak cakap ar, malu la, syhhhh jatuh bilik air lagi lor..huwaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ok2 stop cite sakit2 nie, mai la kita bergumbira ye, x moh dah cite sedih2 nie, ni bukan cerekarama, heheheh *saje mau sedapkan hati sendiri*..:)
Now hubby masih belum balik, so nak karang2 cite kat sini still masih xde mood, tp bukan Lin je yg sorg xde mood, ramai Lin tgk, blog masing2 semua terbengkalai dek melepek jer kat Fb tu, ermm trend skrg agknya kan, klik2 tulis status, komen..mudah kan, typ klu blog ni, nak kena karang, nak kena bt ayat, dh mcam exam penulisan plk kan..kekekeke
Tp macammanapun Lin tetap blogger tegar, dok diam kowang jgn ingat Lin x baca cite kowang, ermmm skodeng2 jalan2 si tengah malam, saje malas nak tggalkan jejak..hehehe :p janji up to date ok..!
Lepas ni untuk pembaca setia blog Lin jgn risau, Lin akan update cite2 yg panas, yg suam, yg sejuk semua lepas ni, kowang je le nak tak nak ye membacanya, ada aku kesah! cak cak cak..hehehehe
Rugi woo kowang dok diam bertapa je x update, nnti nuffnang kowang mati gitu jek..ko klik aku, aku klik ko..*ayat poyos..hahahahahah wokeii nanti kita sambung ok..


P/S: hurmm 3mlm tido yg lena tanpa gangguan GOL di kedai kopi sebelah uma..esok??? dh start dah...huhuhu

With Love

1 comment:

  1. Betul3. Sempat jugak tercurang dengan Encik Blog sebab dok layan Encik FB. Tapi dah insaf. Skang dah setia ngan Encik Blog jee... hee...

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com