Tuesday, July 13, 2010

Hepi Besday 2 U Julie..


Salam semua...

Hepi besday 2 U..Hepi besday 2 U...Hepi besday 2 U..
Wah2 hrni 13hb July adalah harijadi adik Lin,Julie@Marlia Md Noor...mesti byk yek ko dapat hadiah *jeles*..ha ha ha ha
Arghhh lambatnya bulan 11 ni, ada apa? harijadi aku ler..kakakakakah..*jgn mare*..
Ok le, along nak ucapkan selamat hari jadi buat Julie, semuga apa yg Julie impikan akan menjadi kenyataan dlm usia yg sekarang ni yek, ermm rasanya byk yg ko angan2 mat jenin je ek? hahahahahahaha..
Jgn suke berangan kosong, biar ada impian tapi usaha mau kena lebih, biaq jadi macam along ni, cakap banyak,  owang kata mulut jahat tapi hati mau baekkk wokkkkk..kakakakakah..*ye ke?
Ko nak hadiah yek? hadiah apa ek? ermm aduhhh lupa la nak beli, tggu la ek, Jcard Jusco sale, along belikan ko baju offer rm10 tu, beli 3 rm20..kakakakakakah..*gurau je le*..
Ko tungguuuuuuuuuuuuuuuuu....mak cik Rosnah kasi diam2 yek!...:p


P/S: Ni aku geram ni, makan kek sorang2 jek, xpe xpe, nasib along tgh diet nie..hahahahaha


With Love

1 comment:

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com