Kerana mu cokelat...



Salam semua..

Wehuuu salam buat semua, baik yg dok tgh relax, tgh mandi ka, tgh makan ka, tgh cuci keta ka, ke yg ada tu tgh tido sbb nak bangun awal pagi tgk bola..hehehe layannn ler...
Apakata tgh dok rehat2 sambil tgk tv tu, kita makan cokelat? muahahaha tak pasai2 malam2 naik 1kg, lagi plk kena dgn cokelat yg lazat dan enak lemak lagi berkrim..heheheheh mau x de henti2 makannya tu..
Sebenarnya terima kasih Lin ucapkan buat Salina Hassan, member kenalan dr FB, mula kenal dia waktu Lin order gift cokelat untuk Retna waktu besday tu, selepas tu berlanjutan perkenalan kami hggalah Salina kata dia nak dtg sbb ada kelas choc kt JB, so apalagi, Lin pun terus order mntk dia bawakan choc sekotak untuk Lin cuba, nampak dr gambar dn decorasi dia mmg ada klasss gitu,  rupanya choc dia ni femes sana sini dah..hehehehe mmg sodap...
Ptg Ahad kelmarin Lin jumpa Lina di stesen Shell kat Tampoi Indah, sekejap je pertemuan kita, sbbnya Lina nak terus bergegas balik ke KL, sampaikan cakap punya cite lupa nak amik gambo bt kenang-kenangan dgn dia, yg ado, choc dn biskut raya pemberian Lina di bawa balik, anak2 semua suke, thankx Lina 4 the choc gift, mmg sedap sangat2...terasa kecoklatannya..kekekeke
Pada sesiapa yg nak order untuk tempahan biskut raya, hamper dan juga choc..boleh la terus ke laman blog dia atau ke FB Salina Hassan, mmg sedap berbaloi2 choc nya...ada umpphhh.



P/S: Bila makan cokelat yg sedap camtu, dh x ingat gemuk ke kurus ke, janji sodap..muahahahaha


With Love

No comments

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..