Mee hoon sup tulang power!

7/14/2010 05:02:00 PM


*Lin & Amat, sian demam lagi Amat..tgk muka dia, sembab x bersemangat..huhuhu


*Kowang tgk tu, setongkol tulang atas mangkuk tu, sedap ada umpph!


*Terima kasih daun keladi Anna, esok2 boleh la belanja lagi..kekekeke


Salam semua..

Ngeh ngeh ngeh..cak! tak sabar nak tggu malam,hehee. aishh panass ye ptg ni, kat JB ni dh mcm rasa kat padang pasir yg xde pokok, panasnya mencecah ke dalam otak rasanya..huhuhu dapat cendol ke ais kacang ke, x pun coolblog pun ahhh alangkah nikmatnya anak tekak ku ini..
Tapi lain plk jadinya, td tghri kawan Lin,Anna sibuk dok kata, klu makan mee sup sedap nie, huhuh adeii hancuss diet ku, diet ke? hahahaha so apalagi layann je laaa..rezki jgn di tolak..kekekeke
Lepas je amik anak Lin, terus keluar pi amik Anna kat sekolah agama, Lin bawak Amat, dia demam so x sekolah agama hrni, musim demam sekarang ni tau, so kena byk2 minum air masak..
Tempat yg kitaorg nak pi ni, Lin belum pernah gi, Anna yg tau, kat Kempas,Jln Permatang, warung kecik jek, tp ramai pelanggan, skli order tiga2 makan mee hoon sup..
Sampai je order, mak aii terkejut beruk Lin, besarnya tulang, dok setongkol atas mangkuk tu, anak Lin,Amat pun heran, x abs2 cakap besar nya tulang..kekeke..rasa sup nya ok, boleh tahan, power kick tapi cuma sambal kicapnya jek kureng pedas sikit, klu tambah lagi cili api, perghhh baru betul2 power...!
Apa2 pun terima kasih daun keladi kat Anna yek..kali ni dia belanja plk, segan mak u..hehehe xpe lain kali akak pulak belanja yek..:) murah rezki Anna..amin..
*malam ni makan tongkeng plk..kekekekeke



P/S: Tmpt makan yg sedap x semestinya tmpatnya mewah beraircond...biarpun warung kecik tapi ada kelebihannya..kowang pi la cuba..


With Love

2 Comments

  1. haih..ni boleh high blood pressure neyh...
    ihihihih... tp mmg nmpk sedap...'

    ReplyDelete
  2. tulang atas mangkuk? ke dalam mangkuk? aiii sisLin ni. haha, abg amat demam, cikOni pun demam ni, eh? haha...

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com