Party 'BAJU TIDUR'...

Salam semua...

Maaf lambat ke udara bersiaran di blog ni, byk urusan byk keje nak di settlekan, sekadar duduk sekejap beronline di FB melayan game jek, tp buntu nak cite apa di blog ni..tp hrni mood ada sikit walaupun hrni sakit teramat sakit kepala ni seperti di hantuk di dinding, x tau kenapa tp mmg sakit terkejut pagi td, alhamdulilah panadol activefast melegakan sedikit kesakitan..huhuhuhu
Ok le ni nak cite pasal 'SURPRISE' pada 24hb hr Sabtu malam yg lepas, semua perancangan dan plan di rancang oleh semua pekerja2 krew hubby Lin yg nak sangat buat surprise party harijadi hubby, walaupun besdaynya 28hb tp derang tau mggu depan hubby nak pi mancing so derang celebrate awal sikit, derang mintak party ni di buat kat rumah Lin so hubby tak la syak sangat, tema untuk party tu, derang buat 'PYJAMAS PARTY'..he he he..yg bestnya Sabtu tu keje hafday so lepas waktu kerja derang pi bawak hubby jalan2 melayan hgga la nak ke malam, majlis yg di rancang jam 8pm, so semua persiapan derang dah buat, Lin cuma sediakan apa yg patut aje.


*Kek besday Tom & Jerry khas untuk BOSS...he he he *siap le BOSS terkezutt nanti...he he he he


*Semua persiapan krew2 Tanah temasek yg bawa, Lin cuma buat apa yg ptut jek..terima kasih buat Cikgu Linda isteri Kasawari & juga kawan Lin, Anna yg membantu kerja2 di dapur.. :)


*Jam menunjukkan dekat jan 8pm, Lin dah col hubby, dia otw balik ats sebab alasan yg kitaorg plan, phewwww berdebar2 semua, mcm pasar malam, lampu semua kitaorg padam, so mmg bergelap le waktu hubby balik tu..tgk tu semua berpakaian baju tido..ha ha ha


*dgn aku skli siap berbaju tido..ha ha ha..bantal busuk je yg takde..:p


*SURPRISE!!!! ha terkezut betul hubby waktu dia balik tu, mmg dia tak jangka party ni, hahahaha dr mula sampai la nak selesai, muka terkejutnya tak ilang2..siap le kowang kena basuh dgn BOSS..hahahahaha.


*WAKENABEB!!...Advance besday party khas untuk mr.hubby...mmg tak sangka berjaya juga akhirnya...tahniah buat semua..ha ha ha ha * nsb aku tak kena tido luar..hahahahaha


*seisi bakar membakar bermula, mcm2 yg derang bawak, ayam ada, hotdog, kambing semua siap, mmg baik punya plan le kowang...


*Misi telah berjaya, apalagi makan time la..siap segala periuk, kuali semua naik ats meja, apa yg di bawak itu le yg di hidangkan..sedap2 semua....


*Sebahagian dr mereka yg telah susah payah menjayakan rancangan misi surprise pyjamas party..ha ha ha lepas ni kena berjaga2 sapa la pulak yg akan terkena..WAKENABEB!!!..ha ha ha ha




P/S: Esok harinya..ermm dok fikir2 lagi ni nak belikan present apa untuk mr.hubby...huhuhuhu


With Love

12 comments:

  1. wah nmpk meriah dan sangat santai....boleh tak amik idea ni utk celebrate bufday2 member next month?

    ReplyDelete
  2. wow... siap siap baju tidor! bez nye!!!


    nanged u. i hate the new nuffnang innit. Why? Nang to find out more!

    ReplyDelete
  3. Cik Panadol: tq..mmg meriah sangat2..ni semua idea dr budak2 ofis hubby..boleh cuba mmg best!...:)

    ReplyDelete
  4. IyouweBlog: mmg best!! meriah..
    o sama dgn i..keliru bila 1st time masuk innit yg bru tu, lebih suke dgn yg innit yg lama tu..huhuhu

    ReplyDelete
  5. hahaha!!
    knfirm best bnda2 surprise mcm neyh!
    cool!!

    ReplyDelete
  6. Adreynieelisya: ha ha ha mmg terkejut betul2 surprise mr.hubby tue..
    patu mmg gamat dgn tema baju tido tu..meriah dan enjoy semua... :)

    ReplyDelete
  7. Velarizal: mmg semua ikut tema..masing2 pakai baju tido yg selalu di buat tido..tp sis beli baju tido baru..ha ha ha

    ReplyDelete
  8. lain dr yg lain.. menceriakan..

    ReplyDelete
  9. diraja22: tq...mmg lain dr yg lain..he he he

    ReplyDelete
  10. Thristhan: TQ Thris..mmg cool dan happening.. :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..