Thursday, July 01, 2010

Penyakit 'M' - No update!



Salam semua...

Kabare? waras? aduh skrg ni ntah la ek, mood merundum jatuh betul la, nak update blog pun xde mood, malas la senang kata, huhuhuhu mungkin faktor emosi yg membuatkan Lin agak dingin sikit kat blog ni, tp bukan la lupa terus, masih lagi dok skodeng cuma dlm diam..hehehehehe.
Sejak hubby pergi hgga la skrg ni, baru la tghri td dpt berborak panjang dgn dia, masa hubby col dok pendam je menahan air mata ni, ye la takut nanti sebak suara jd tersekat dlm bicara, tp lepas je dh off, sambil drive hantar anak ke sekolah td, sambil dok melalak, huwaaaaaaaaaaaa dh tak tahan tangisan rindu bila dengo sore dia..huhuhuhu
Apa nak kata, tanggungjawab pada keje mesti diutamakan, rezki nak dtg, kena la saling memahami dan bersabar..ye ye Lin mmg penyabar...:)
Dek kerana keboringan dan kebuhsanan makanya la blog x update2, dok main game je le kejenya, lagi sejak England dh balik, lagi le x kowser nak layan bola tu, hehehe..xde cite menarik le nak kongsi, bz dgn Yassinan dan juga xtvt Geng Setaman je, kang asyik dok cite makan gan jalan2 je kang, ada plk yg jeless nyampahhhs..hahahahaha so baik diam seketika..hehehe
Diam x beerti bisu, Lin msh lagi blogger tegar, setia pd 'Bisikan Hati', dan juga masih update status pendek di FB, cuma nak taip nak karang cite kt sini je xde mood, harap kowang faham la yek..
Hubby pun lagi 2minggu baru balik, so kowang dpt bygkan x mcmna hari2 Lin lalui dgn kebuhsanannya, mmg la owang kata, bila jauh merindu, bila depan mata dok asyik bercakar jek, tp x sama dgn di tinggalkan jauh tanpa dpt di hubungi dgn tel atau sms, ishhh ibarat makan x lena, mandi x kenyang, tido x basah..kekekekeke gitu le rupanya...
Lin ni nampak je senyum kat bibir, tp menangis di hati? hanya DIA saje yg tahu..huhuhuhu



P/S: Argghhhhh Pak mOOd oooo Pak mOOd, mai le sini, awat dok nyorok celah tangga tuh,huhuhuhu


With Love

1 comment:

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com