Surprise !!!!!

7/23/2010 08:48:00 PM


Salam semua...

Aiyoooo kasi tutup molot tu sikit bang, kang masuk lalat plak..hehehehe.
Takpe, nanti kita tgk je le sapa yg akan dok ternganga sok..
Aku dah malas nak cite banyak, dah malas nak corat coret, ikut suka suki ko la, apa yg akan berlaku esok, mesti ada spekulasi, cakap banyak pun tak guna ler, siapa makan pengat sendiri mau kasi ingat la yek..
Yg pasti esok pasti sesuatu akan berlaku, pada AKU, KAU & KOWANG, aku dah bersedia, aku dah get ready apa yg ptut, sebelum tu Lin ingin minta maaf dan ampun buat semua yg terlibat esok, segala apa yg terjadi esok pasti akan meninggalkan kenangan buat semua untuk selamanya..huhuhuhu



P/S: Surprise?? balik2 aku juga yg kena surprise...arghhh aku bengangggggggggg!! KO tau x???


With Love

0 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com