Friday, July 23, 2010

Surprise !!!!!


Salam semua...

Aiyoooo kasi tutup molot tu sikit bang, kang masuk lalat plak..hehehehe.
Takpe, nanti kita tgk je le sapa yg akan dok ternganga sok..
Aku dah malas nak cite banyak, dah malas nak corat coret, ikut suka suki ko la, apa yg akan berlaku esok, mesti ada spekulasi, cakap banyak pun tak guna ler, siapa makan pengat sendiri mau kasi ingat la yek..
Yg pasti esok pasti sesuatu akan berlaku, pada AKU, KAU & KOWANG, aku dah bersedia, aku dah get ready apa yg ptut, sebelum tu Lin ingin minta maaf dan ampun buat semua yg terlibat esok, segala apa yg terjadi esok pasti akan meninggalkan kenangan buat semua untuk selamanya..huhuhuhu



P/S: Surprise?? balik2 aku juga yg kena surprise...arghhh aku bengangggggggggg!! KO tau x???


With Love

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..