Wednesday, August 25, 2010

Alhamdulilah Kenit & anak2nya sihat..

Salam semua..

Alhamdulilah semuanya selamat, kerisauan dan tak keharuan hati ni terjawab bila dah lihat dan nampak Kenit dan anak2nya sihat dan Kenit dah pun boleh berjalan keluar dr bawah katil tu...syukurr
Kowang jgn tak tahu, Lin punya risau dan tak tentu arah hala tuju tau, selagi tak tgk Kenit tu keluar makan dan minum apa lagi berak, selagi tu la risau di buatnya, mengalahkan kita yg bersalin nie..huhuhu
So smlm tghri dgn tiba2 sedang Lin dok tenet, tup2 dia keluar dok jln tergedik2 walaupun nmpk lagi perutnya yg membuncit tu *kena bengkung ni*..:) dia dtg terus kat Lin mntk gosok, belai manja mcm selalu, alahai menitis air mata bila tgk dia, touching gitu..:(
Bila Lin nmpk je dia terus ke belakang *mgkin berak* Lin dgn cepat2nya terus masuk bilik jenguk bawah katil nak tgk anak2 dia, alahiiiiiiiiii cutenyaaa mereka, 4 ekor 4 color semuanya, semua comel2, lebih2 yg color putih tu, eeeee geramnyaaaa, tak sabar nak ngomol2..
Tp Lin kena ingt pesan Kak-E, katanya 2 bulan sok bru boleh pegang anak2 kucing tu, sbb takut kucing2 tu merajuk dan ibunya akan bawak lari atau pindah ke tempat lain, huhuhu takpe, baik bersabar dr dok ternganga nanti..:)


*Tgk tu, perut dia msh nmpk buncit lagi, hehehe belum berbengkung tu, suka, sedih, dan kesian tgk dia smlm, so touching smlm bila dia dtg kat Lin..


*Gambar waktu berumur 2 hari smlm...so cutee, mereka saling berpelukan antara satu sama lain..:)

*Tarikh lahir- 23hb Ogos 2010.
*Masa- Tghri, Jam- Tak pasti.
*Ada 4 ekor.
*Color- Coklat, Putih, Kelabu, dan Hitam belang2.
*Ibu- Kenit
*Ayah- Rakan-rakan..kakakakakah..mgkin Polo mgkin tidak..????



P/S: Aku dah jd nenek?? Granny Cat..kekekekekekeke..tp Polo nmpk sangat skrg dia rasa takut kehilangan kasih sayang dr Lin, oh! siannya dia, jgn takut Polo, we will  love u forever & ever..:)


With Love

4 comments:

  1. siapa si kenit?rupanya kucing..suspen betul cita..

    ReplyDelete
  2. Nizam: hehehe iyoo si kucing kesayangan Lin tue..:) Polo pun kucing jugak...:)

    ReplyDelete
  3. comel sangat laaa... cam kucing saya je... sume kucing mmg comey :)
    tgk blog saye ada gamba my kucing :)

    ReplyDelete
  4. RedRiddon: o ye ke..td sis dh tgk dh kucing kamu, mmg cute sngt2 juga..:)

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..