Saturday, August 21, 2010

Bayi 10 bulan seberat 20kg

Salam semua..

Kowang mesti terkejut kan? sama le dgn Lin, kusss semangat, punya la berat badan baby ni, baru 10 bulan dh 20kg, klu setahun? aishhh  tak dpt ku bayangkan cmne le gigihnya mak dia mendukung anaknya, ptut pun dlm gambo tu kurus je mak dia yek...huhuhuhu
Yg peliknya, awal kelahiran beratnya sama mcm baby2 lain, normal, tp lagi pelik, babay sebesar tu dh kuat nafsu makan, ermmm agaknya klu tak dpt makan melalak terjerit2 kot...*garu dahi*..
Itu le rezki dan kuasa Tuhan, janji baby tu baby tu sihat walafiat kan..:)
Jom baca artikel yg di petik dr Kosmo Online.



*Kuss semangat..lenguh tangan ibunya nak mendukung, naik muscle semua..huhuhu

BEIJING - Seorang bayi di China yang berusia 10 bulan memiliki berat sama seperti seorang kanak-kanak normal berusia enam tahun, lapor sebuah akhbar semalam. Berat bayi yang bernama Lei Lei itu mencecah 20 kilogram (kg) dan dia turut digelarMichelin Baby yang merujuk kepada maskot pengeluar tayar terbesar dunia dari Jerman yang bertubuh besar.
Menurut ibu bayi itu, Cheng Qingyu, anaknya mempunyai berat badan normal ketika dilahirkan namun disebabkan selera makan yang tinggi berat badannya bertambah sejak dilahirkan. Lei Lei ketika ini berada di sebuah hospital di wilayah Hunan selatan China, yang merupakan tempat dia menjalani pemeriksaan untuk mengenal pasti punca beratnya bertambah.


*Yg ni gambo anak Lin, Naz waktu umur 4 bulan, dia la yg paling semangat antara 2 adiknya lagi, tp seberat ini je dh lembik nak mendukung, apa lagi yg seberat itu..huhuhuhu




P/S: Apsal le mata aku ni susah benar nak lelap sejak 2-3 harini, huhuhuhu

With Love

32 comments:

  1. ch@: kan kan...Oni terlalu gebussssssss..hehehhee

    ReplyDelete
  2. buy diazepam online diazepam valium class - buy diazepam and alcohol

    ReplyDelete
  3. buy ambien online overnight buy ambien online india - zolpidem tartrate side effects

    ReplyDelete
  4. buy lorazepam ativan overdose cats - lorazepam 1 mg vs xanax

    ReplyDelete
  5. buy diazepam diazepam 5 mg vs xanax - diazepam 10mg for cats

    ReplyDelete
  6. buy zolpidem generic name for zolpidem - zolpidem 10 mg generic

    ReplyDelete
  7. buy diazepam online cheap diazepam online usa - buy cheap diazepam online usa

    ReplyDelete
  8. valium online cheap valium for sale - order valium from india

    ReplyDelete
  9. cheap xanax xanax effects eyes - xanax xr 2mg dose

    ReplyDelete
  10. buy zolpidem online ambien cr vs zolpidem tartrate ir - zolpidem tartrate recommended dosage

    ReplyDelete
  11. buy valium overnight delivery buy valium egypt - buy valium online legally

    ReplyDelete
  12. diazepam buy online pharmacy europe diazepam - diazepam side effects headache

    ReplyDelete
  13. diazepam online diazepam 2 mg and alcohol - diazepam to buy

    ReplyDelete
  14. buy xanax online xanax online - xanax side effects wiki

    ReplyDelete
  15. ativan pills ativan epocrates - death by ativan overdose

    ReplyDelete
  16. order lorazepam ativan 10 mg - ativan overdose effects long term

    ReplyDelete
  17. order alprazolam 2mg klonopin 2mg xanax - xanax 039

    ReplyDelete
  18. cheapest ativan lorazepam 1mg pill identification - ativan withdrawal palpitations

    ReplyDelete
  19. buy ambien online order ambien online cheap - price of ambien cr 12.5 mg

    ReplyDelete
  20. ordering ambien online ambien vomiting - long ambien cr kick

    ReplyDelete
  21. soma muscle relaxant carisoprodol naproxeno - carisoprodol mp 58

    ReplyDelete
  22. buy generic ambien online ambien cr side effects wiki - ambien cr generic release date

    ReplyDelete
  23. buy valium online valium side effects on liver - valium used treat high blood pressure

    ReplyDelete
  24. buy ambien online no rx generic ambien 74 - ambien cr 12.5 mg

    ReplyDelete
  25. valium depression valium half life in cats - buy valium bulk

    ReplyDelete
  26. buy ambien online ambiencr zolpidem - ambien online no prescription overnight

    ReplyDelete
  27. buy valium from canada generic diazepam vs valium - buy cheap valium from india

    ReplyDelete
  28. soma online drug info on soma - carisoprodol urine drug test

    ReplyDelete
  29. ambien sleep medication ambien prescription drug - generic for ambien side effects

    ReplyDelete
  30. diazepam without prescription there generic drug valium - cheap valium from india

    ReplyDelete
  31. diazepam without prescription valium 10 mg anxiety - long does diazepam valium last

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com