Berdua lebih baik.. :)

8/31/2010 09:44:00 PM

Salam semua...

Haaa ni kang ada plk kontroversi ni kang, haipp jgn dok mengarut nak buat cite ye, kitaorg ni semua dah mcm adik beradik, klu bergambo tak kira le yg bujang ke, yg dh kawin ke, yg dara ke, semua sama je bergambo berdua, utk kenangan bukan utk cr publisiti ok..hahahahaha..
Tp nape la klu si dara bergambo dgn si bujang, ada je le spekulasi timbul, ermm nape tak boleh ke? mulalah kang ada yg sound2..ishhh tak baik tau, mereka sekadar bergambo, bukannya apa2 pun, tp klu betul apa salahnya, mungkin jodoh dr bergambo..kakakakakah
Arghh dah2 jom layan gambo2 berdua yg sempat di ambil waktu majlis berbuka hrtu..hehehe :)
*yg xde tu, jgn mare, dh dok bercakap2, lupa le nak bergambo..heheheheh


*Jejaka Singapura idaman Malaya..Bro Ross..ada sapa2 mau kenalan? sila ikut pintu belakang..hahahahaha


*Yg ni mana2 anak dara org dan mak dara org dia suke bergambo, Shaizhar...teruna jugak tp single not available..hehehehehe


*Dara pingitan yg terpinggir di Sentul..hehehe selalu dok sorg2 je, apakat cepat2 le cr teman, berdua lebih baik tau!..hahahahaha


*Anak bujang Lin,Amat..klu bergambo tu cuba senyum sikit Mat oiii....hilang seri muka Mak tau! wakakakah..



*Ermm hah? cantik? terima kasih terima kasih..apa? anak? bukan Mak eh? ishhhhh sabo je la aku tau!!..:p


*Anak Lin,Yana..dia ni malu2 harimau, tak berapa la suka sangat bergambo dr kakaknya tue, pantang jumpa lensa..huhuhuhu


*Dah nak makan bru dpt bergambo dgn hubby, tu pun susah benar nak ajk bergambo..huhuhuhu


*Bersama Sis Moralle, so sweet kan Ma? i like this photo, rasa sekejap sangat kita borak2 kan, next time kita sembang sampai lebam..hehehe
*Nad & Ma, camne almond london nya? sedap ka? jgn dah abs udah le..


*Kawaieeee...Kandryx, sungguh menepati tema mjlis, berbaju melayu siap bersamping segala, takpe Kandryx, thn depan kita buat tema red carpet pkl yek..:)
*Tak boleh tahan tgk dia punya hand bag lor..huhuhuhu pinjam boleh.? hahahaha




P/S: Agak2 klu semua geng Lin bergambo berdua, abs penuh 1 entry ni kebawah..hahahahahaha tu bru suku je tue..hehehehehe..:p


With Love

You Might Also Like

29 Orang Komen

  1. lalalalal..

    bila lak kita berdua?.....heheheheh

    ReplyDelete
  2. Ayu: betul le bila ek? haa tggu raya okei..hehehehe :)

    jgn lupa nnti temujnji di rumah CMG oke..:)

    ReplyDelete
  3. where to buy valium online valium and xanax - coming off valium effects

    ReplyDelete
  4. purchase ativan how long can ativan withdrawal last - ativan addiction statistics

    ReplyDelete
  5. ordering ambien online cheapest place buy ambien - overdose of ambien cr

    ReplyDelete
  6. diazepam 10 mg diazepam sleep dosage - generic diazepam pictures

    ReplyDelete
  7. ambien sale ambien side effects the next day - ambien side effects itching

    ReplyDelete
  8. xanax alprazolam xanax overdose sleep - percocet xanax high

    ReplyDelete
  9. zolpidem no prescription many zolpidem does take overdose - most common side effects zolpidem

    ReplyDelete
  10. xanax pills xanax valium side effects - xanax withdrawal between doses

    ReplyDelete
  11. ativan lorazepam treatment for ativan overdose - ativan side effects bipolar

    ReplyDelete
  12. diazepam online buy valium online usa - diazepam reviews

    ReplyDelete
  13. zolpidem high zolpidem tartrate appearance - zolpidem tartrate northstar

    ReplyDelete
  14. diazepam 5mg buy valium online no prescription in australia - valium effects yahoo answers

    ReplyDelete
  15. zolpidem online ambien cr generic price - ambien side effects fatigue

    ReplyDelete
  16. buy xanax online xanax xr generic pictures - where to buy xanax online no prescription

    ReplyDelete
  17. buy valium diazepam street value diazepam 2mg - what's maximum dosage diazepam

    ReplyDelete
  18. order ativan online ativan no prescription - ativan for dogs

    ReplyDelete
  19. buy ativan ativan oral uses - ativan addiction stories

    ReplyDelete
  20. diazepam 10 mg mail order diazepam usa - diazepam controlled drug

    ReplyDelete
  21. soma medication somanabolic muscle maximizer program free download - carisoprodol 350 dosage

    ReplyDelete
  22. diazepam drug valium online apotheke - buy valium prescription free

    ReplyDelete
  23. soma online carisoprodol 350 mg shelf life - buy soma no script

    ReplyDelete
  24. buy ambien online ambien stage 3 sleep - ambien cr price per pill

    ReplyDelete
  25. buy soma online soma medication.com - carisoprodol 350 mg - 90 tabs

    ReplyDelete
  26. buy ambien online withdrawal symptoms from ambien - buy cheap ambien no prescription

    ReplyDelete
  27. buy valium online legally can inject valium pills - valium diazepam online

    ReplyDelete
  28. valium antidepressant what does a 10mg valium look like - valium medication information

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.