Wednesday, August 25, 2010

Cerita 14 Ramadhan.


Salam semua....

Puassssss! Kepingin, teringin, ngidam semua dah dapat, hehehehe dah 2 bulan hari nak makan, akhirnya dapat, alhamdulilah..syukurr.
Ingat tak Lin pernah kata Lin ngidam nak makan kuih lopes tu?, akhirnya smlm lepas je Lin selesai appoinment bt muka, Lin terus ke bazar Perling cari kuih lopes dan skli carikan ngidam kawan Lin,Intan..dia nak makan pulut panggang, maklum le tgh ngandung, mmg la mcm2 nak makan kan..:) akhirnya memasing dapat apa yg di hajati..:) sedapppp..*Intan, sedap ke tak pulut panggang tu?*.
Smlm hubby ada janji temu dgn client dia so dia tak dapat balik berbuka sama2 kat rumah, Lin plk mybe siap aje selesai buat muka tu mgkin dah dekat jam 5pm lebih, ermm mana la sempat nak memasak, nak amik anak sekolah lagi, so hubby dah bg duit belanja suruh bawak anak2 makan kat luar aje, kebetulan anak2 nak makan KFC, mgkin ke Jusco aje dekat..:)
Tapiiiii....balik2 aje anak2 dr sekolah, terus bukak Tv tgk cite 'Cinta Kirana' tu, last2 mereka kata tak nak keluar, nak makan bungkus bawak balik, sbbnya nak tgk cite tue..adeiiiiiiiiii baru dok berangan2 nak pi cuci2 mata kat Jusco ,huhuhuhu so Lin terus aje la ke Jusco pi beli bungkus KFC tu, siap aje terus balik.
Susahnya klu terpengaruh dgn cite Indon ni, tp mmg best citenya, sedih..biasa la cite cinta, klu hubby mmg tak layannnnnnnzzz..:p


*Lin rasa agak mahal plk beli KFC smlm tu, total semua rm59.70sen..naik harga ke? ermmm ??????


*Yummyy kuih lopes yg di idam2 kan...nasib smlm tu sedap...:) beli rm2 dapat 4keping, so 1 keping 50sen..ishhhh mahal yek..:( tak le besau mana pun..huhuhu

Harini plk, hubby xde,outstation ke Melaka dan KL tp Lin kena masak lor, susah klu tak masak, kang pagi2 kena bangun masak sahur..malassssssss punya keje la..huhuhuhu



P/S: Nak buat kuih sagu As*Nur Kasih* harini, harap2 menjadi, bahan2 semua dh siap..:) maklum le 1st time bru nak cuba..:)


With Love

No comments:

Post a Comment

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com