Cerita 15 Ramadhan

Salam semua...

Huarghh ngantuknya mata, kowang tgk tu jam dah pkl brp, waktu ni hampir ke jam 1am Lin update blog ni, dok meneman hubby tgk tv ada live perlawanan badminton, so ada free ni update la sekejap..:)
Harini dah masuk 17 hari kita pose, tp bru nak cite 15 Ramadhan ni, hehehehe malam 15 Ramadhan berbuka tu, Lin masak simple aje, mcm biasa2 juga, cuma kali ni Lin malas nak amik gambo le, asyik gambo makan je kan? hehe dan malam 15 Ramadhan tu jugak, Lin pi terawih dgn anak Lin,Amat, sbb dia xde tuisyen malam tu, Lin bawak dia skli, dah tak ramai dh dtg terawih, mgkin sibuk menjahit dan membaking kot kt rumah..huhuhu
Ermm Lin dah mula rasa dan nampak dlm masa skrg ni semua owang dah mula la dok belek membelek, selak menyelak, jeling menjeling mana2 kedai, butik, soping centre yg mana menjual persediaan utk hari raya, betul x? ermmm tapi Lin belum siap apa pun, baju raya pun tak amik lagi kat kedai tu, insya'allah hrni nak pi amik, cmne pun sebelum membeli dan memakai Lin lebih suka survey2 apa fesyen terbaru dan trend skrg ni, kowang cmne?
Dalam majalah Mingguan Wanita keluaran 13-27hb*rasanya* yg gambo depan dia tu artis Memey tu, byk sehh fesyen dan trend terbaru, mcm2 gaya ada di tunjukkn so kita tak payah le dok fikir nak pakai apa, paten apa, fesyen apa, yg mana sesuai dgn kita, boleh le kita pakai..byk tips jugak tue kat dlm majalah tu..:)


*Yg ni mmg Lin berkenan sangat, hrtu dh col and tanya nak fesyen tudung tu, tp memandangkan color yg Lin mntk utk fesyen yg Lin nak takde, so mgkin lainkali Lin order lagi..mmg cantik2 fesyen tudung Fareeda ni, Lin ada 1 tudung dia, mmg selesa dan amat bagus kualiti dia, tak panas dan mudah di gayakan..:)
Kowang tgk kat sini kot2 ada yg berkenan FAREEDA.


*Dan yg ni plk, fesyen terkini baju kurung ala2 moden, nak kata jubah tak jubah, nak kata baju ala2 punjabi pun tak jugak, tp cntik dan ringkas kan, *aishhh klu dah modelnya cantik, pakai apa pun kelihatan cantik kan?*..huhuhuhu


*Hehehe baju ni baru hrtu dok chat dgn Kak Ct, fesyen terbaru jubah Kaftan, tp mcm x sesuai plk klu nak pakai pi beraya kan? tp bagus gak tu klu pakai baju ni, agak2 ketiak basah, senang nak lap, dan klu pakai time hujan sejuk, leh buat selimut kat badan, sbb lengan dan badannya mmg fesyen besar mcm baju tido..hehehehe kowang kena pandai mengayakan, klu tak nanti, kena gelak dek orang jek..kekekeke :)

Tapi kan, camne pun fesyen terbaru dan terkini yg keluar, 'Baju Kurung' jugak la yg tak lapuk di telan zaman kan, sesuai di pakai tak kira di mana aje, siang malam, panas sejuk, semua nya boleh masuk..so jgn salah pilih jgn salah pakai..:)



P/S: Esok kiriman biskut raya dr Hidayah sampai, canggih sehh biskut raya guna courier..kekekeke *kowang dah buat biskut raya ke?*


With Love

No comments

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..