Cerita 18 Ramadhan.

Salam semua...

Hurmm rasanya lama tak jenguk blog Lin ni, kebizian melanda, mengemas rumah, melayan tetamu dan keluar membeli persiapan utk hari raya, so klu dah balik rumah tu mmg letih dan terus tido je, tak layan dah tenet nie..huhuhuhu.
Ok la jom Lin nak cite kisah 18 Ramadhan hrtu, Sabtu tu, Lin tak kemana, dok mengemas rumah dan sambil2 buat keje yg lain mana yg ptut di selesaikan, ye la tetamu nak dtg, so siap jgklah melipat dan mencuci pada hrtu, penuh satu ampai mcm kedai dobi.hehehehe, tghri hubby dah balik, pastu ajak keluar pi cari2 survey baju anak2, tp sebelum tu kitaorg sggh kat BMW Auto Bavaria, hubby dok tgk kete idamannya, hehehe yg tu x boleh cite byk, kowang tgu la entry kemudian ok..:) cuma sempat jgk la Lin posing dgn 'bakal' org baru di rumah Lin tue..hehehehehe.
Dlm jam 6pm, Lin gan hubby pi booking meja dulu kat LC Catering, kang lmbt booking kang penuh plk kang, skli order makan, so klu sampai je kang, dah siap..:)
Selesai berbuka kitaorg ke Holiday Plaza, lama sudah tak kesana, still mcm dulu2 juga, waktu Lin sekolah, klu nak soping mesti ke Holiday Plaza, abah Lin suka ke sana, tp skrg dh ada mcm2 soping complex takdenya nak kesana klu takde hal lor..huhuhuhu
Pusing punya pusing, ada jgk la 2-3 lai yg di beli oleh anak Lin dan hubby Lin, yg lain2 byk yg tak berkenan, takpe cari tmpt lain plk okay..:) 


*BMW X1..fuyooo tak sabar mau pegang itu stering lor..huhuhuhuhu


*Sempat posing jap dulu sambil menunggu hubby yg masih tgh dok belek2 kete.:)


*Licinnn..hehehe Lin makan pecel lele, anak2 makan nasi pataya, hubby makan nasi ayam penyet, semmgnya LC Catering jugak yg best bila mkn dinner nie..:) kenyangg perut, cepat blah..hahahahaha


*Tmpt last kitaorg sggh, Jusco Bukit Indah, waktu nie dh dekat pkl 11pm, so byk kedai dh tutup, saje je jalan2 habiskan waktu..hahahahaha
Cantik deco raya di sana, si Amat dok terjoget2 depan tu, sempat Lin snap gambo dia,hahahahaha



P/S: Pening kepala bila nak memilih baju anak2 nie, dia yg x kisah, mak ayah dia yg peningggg naik senoneng ke hulu ke hilir..huhuhuh


With Love

2 comments:

  1. terkejut tgk amat. hahaha...

    ReplyDelete
  2. Cha: hehehe mmg masa tu dia nk buat aksi mcm monyet kt depan tue..kitaorg nk naik gelak tgk dia..hahahahah

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..