Cerita 19 Ramadhan.

8/31/2010 09:14:00 PM

Salam semua..

Date: 29hb Ogos 2010 Ahad.
Event: Majlis Berbuka Puasa bersama KAMIE.
Time: 6pm at GoodHope Hotel..JB

Alhamdulilah selesai semuanya, dah 3 hari berlalu tp kemesraan dan kenangan yg terukir masih segar di ingatan, rasa mcm sekejap je masa berlalu kan, insya'allah thn depan kita bersama2 lagi berbuka puasa ok..:)
Pagi 29hb tu, pg time waktu sahur Lin dgn anak Lin,Yana keluar amik Shai yg sampai dr KL naik bus kat stesen bus Pekan Rabu, so dah alang2 dh waktu sahur, kitaorg sggh je drive thru McDonalds beli GCB utk bersahur, balik je terus makan sambil bual2 pastu tido hgga le ke pagi jam 9am bru bangun.
Lin dgn hubby keluar ke pasar Perling pg tu, pastu hntr kete hubby ke bengkel, and then Lin dgn hubby dok ronda2 pusing2 saje cuci mata sambil tggu Retna col sruh amik dia, dlm pkl 1pm lebih jgk le bru Retna col mntk amik dia, bru nak keluar Bro Ross col plk, dia bru sampai dr Sgpore mntk amik skli, so skli jln, lepas amik Retna Lin terus amik Bro Ross, balik tu kitaorg sggh jap Jusco beli hamper utk baby kak Lina yg x sempat2 lagi kita ziarah dia waktu bersalin, last2 jumpa mlm tu, hehehe 
Ptg dlm pkl 6pm kitaorg dah bersiap2 nak gerak, sebelum tu posing amik gambo dulu, hubby belum siap so kebanyakan gambo kita tu dia xde la, dah mcm hari raya pkl skli tgk..hehehehe 
*ishhh susah betul hubby ni klu nak bergambo la.
Owang paling awal sampai skli, Sis Moralle &Family juga Nad, hehehe sori la kita lambat, jln jem lor, pastu kelibat Kasawari n Family sampai, di ikuti dgn Family Kak Lina, and last skli bru la Kandryx dtg dgn menepati tema pada hrtu berbaju melayu lengkap dgn samping, sama mcm Shai..:) thankx all i likeee :)


* 'Selamat Hari Raya'
Hehehe kan? dah mcm hari raya plk time tu, cuma biskut raya je xde atas meja tu dgn duit raya..miahahaha meriah skli berbaju melayu dan kurung..i likeeee :)


*Lin & anak2, hubby belum siap, so faham2 aje le, dia pun x suke bergambo..huhuhuhu


*Ini meja Kasawari, klu di bandingkan dgn meja Lin sana, kira msh ada ruang lagi tu, tp klu meja Lin sana, hahahaha sendiri tak ingat lor, main amik bedal selagi ado..kakakakah..


*Suasana sebelum berbuka di dewan GoodHope Hotel aras bawah(lobi)..penuh juga owang semua time tu, nsb dah booking awal2..:)


*Yg anak2 ni klu dah jumpa, apalagi PsP je le, ishhh makan dulu nak oii, nanti bru main yek..:)


*Kenangan terindah utk thn ni, KAMIE mengabdikan gambo di ruang lobi hotel GoodHope..
Terima kasih semua, insya'allah thn depan kita berjumpa lagi ok :) geng Singapura, nanti kasi roger2 plk utk edisi mjlis berbuka di 'seberang'.. :)



P/S: Tggu plk mjlis open house raya thn ni, ermm agak2 kat mana la plk yek thn ni?..ermmm


With Love

You Might Also Like

0 Orang Komen

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.