Sunday, August 01, 2010

Cite buku, makan dan baju raya.

Salam semua..

Buat apa tue? mesti kowang semua tgh boring2 kan? ermmm sama le dgn Lin nie, buhsan tahap melampau, main game kat Fb sudah, dok jln2 baca blog pun sudah walaupun tak semua Lin dapat baca, rumah? dh siap kemas dah, settle semua, td pun balik dr Yassin terus dok kemas2 apa yg ptut, ye la esok kan Isnin, mesti Monday Blues, so sebelum penyakit kemalasan tu dtg, baik le siapkan apa yg patut dulu..huhuhu
Ok le mai sini Lin nak kongsi cite smlm waktu Lin pi ke Pesta buku Johor smlm. Ni nak cite ringkas je, sambil cite sambil gambar berbicara..hehehe 


*Lin, Anna, dan anak2 Lin, Naz, Yana & Amat ke Pesta buku Johor, anak Anna je tak nak ikut smlm, rasanya mcm juga thn2 lepas, tiada apa yg istimewa sekadar jualan dan promosi buku2 baru, termasuk le majalah/novel/buku sekolah/buku agama dan mcm2 lagi le, Anna cari Al-Quran kecil utk anak dia, tp harga di sana smlm agak mahal sikit..ermm kata pesta buku kan, tp mahal plk..huhuhu


*Kelibat karikatur Majalah Gila-Gila,Moy kelihatan smlm, sedang asyik dok melukis karikatur wajah pengunjung yg ingin melukis wajah mereka menjadi kartun, mmg kreatif dan profesional hasil kerja tangannya..kalau muka Lin ni jadi muka kartun, camne agaknya ek,ermmmm


*Balik dr pesta buku kitaorg pi sggh makan kat Dataran Bandaraya Johor sana, mmg ramai betul owang makan kat sana, pastu sampaikan kitaorg tak tahu nak makan apa, byk sangat menunya, huhuhu last2 kitaorg makan le mana yg sempat dan cepat lg tepat di tekak..ha ha ha ha..


*Dah alang2 dekat, so kitaorg cadang mau sggh ke Kotaraya pi survey2 baju raya, wah lama sungguh tak pi kotaraya nie la, rasanya ada jugak 5-6 thn..byk perubahan dan sudah ada kemajuan di sana..anak2 semua dok senyum suka bila mau jalan ke sana, ada jugak sikit jakunnya..kekekekek


*Oren? ermm rasanya terlalu light kan color ni, Lin thn nie anak beranak tema color maroon thn ni beraya, dh beli dan sudah tempah pun di kedai, fikir2 kan, lebih murah beli readymade dr beli kain hantar tempah jahit..huhuhu, kat Kotaraya ni kowang pi le, adeii mcm2 butik mcm2 paten dan design terbaru terkini kat sana, harga pun amat berpatutan sangat2, tak mahal dan tak le murah sangat, sangat2 berbaloi..


* Hahahaha..exclusif!! gelak2 guling2 ye kowang tgk ini gambo, 'Fesyen Ibu2 mengandung'..kakakakakkah
Lin & Anna pregnant? oh! No komen..tggu dan lihat..Alhamdulilah, doa2 kan le semuanya ye..mudah2 mudahan selamat..hehehehehe..





With Love

2 comments:

  1. eh??? bkn sisLin implanon ke? erm... (sambil menggaru dagu ;))

    ReplyDelete
  2. ch@: hahaha ko tgk dan lihat je la yek..kekekekekekeke lalalalalaa

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..