Hepi Belated Day Azlinda & Nik Nurehan

Salam semua...

:Hepi Besday 2 U..Hepi Besday 2 U...Hepi Besday 2 Linda and Ann...Hepi Besday 2 U"..:)
Horayy..30hb Ogos smlm, adalah hari lahir buat insan dan juga teman tersayang, Cikgu Linda (isteri Kasawari) juga teman tp mesra iaitu Ann-Wardrobe, kedai soping online Lin satu2nya..hehehehhe.
Buat Cikgu Linda, mmg dah kena WakenaBeb, hahaha tak pasal2 dgn Kasawari skli terkena wakenabeb..muahahahhaha..
Tapi buat Ann, tak ada yg istimewa dpt di berikan sekadar ucapan dan ingatn dr Lin yg jauh di mata, tp ada sesuatu, Lin tak lupa tau, tggu aja nanti ya.hehehehehe
Semuga kalian di panjangkan umur di murahkan rezki dan kekal bhgia hgga ke akhir hayat..Aminn..:)


*Kek dr Scret Recipe dr KAMIE buat cikgu Linda, mmg sedap kan kek tu..:) skli sambut makan utk sahur..hehehehe..
Boleh sama plk dgn kek besday Ann tu, Choc Mud Cake..sodappppp!
Entry wakenabeb cikgu Linda, tggu..akan menyusul kemudian..hahahahahaha


*Dan yg ni kek besday Ann, Lin C&P dr blog Ann, (jgn mare ye Ann)..hehehehe
Hepi Besday buat Ann, semuga di panjangkan umur, di murahkan rezki, kekal ceria,bhgia hgga ke akhir hayat..Aminnn...


*Dan juga nak wish buat Ann, Selamat genap sebulan bertunang ye Ann..cepatnya masa berlalu, pejam pelik dah sebulan, nanti dah setahun, ermm Lin doakan semuga berkekalan hgga ke jinjang pelamin dan bhgia hgga ke akhir hayat ye Ann..:) 
*Hepi Belated day juga buat tunangan Ann yek pd 29hb Ogos, kirim salam dgn incik Kerie yek...bila mau turun Jb nie?..:)




P/S: Terasa plk mau makan itu kek..huwaaaa sedapnyaaaaaaaa

With Love

No comments

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..