Thursday, August 26, 2010

MsjBox Fastbreak 6-Sogo

Salam semua..

Bila time puasa mesti ada mjlis berbuka pose plk..hehehe so mcm thn2 lepas, MsjBox akan mengadakan mjlis berbuka puasa bersama, tmpt dan waktu, ada di sertakan di bawah ni, walaupun tidak lagi semeriah mcm dulu2, tp semangat utk meneruskan tetap ada..:) itu yg penting :)Terbuka kepada semua yang ingin menyertai aktiviti ini. Matlamat aktiviti ini adalah untuk merapatkan lagi hubungan silaturahim sesama kita.

Ini merupakan tahun ke - 6 aktiviti berbuka puasa bersama-sama diadakan.

Bayaran adalah secara sendiri - sendiri.Konsep macam ini lebih mudah diuruskan kerana masing - masing tahu apa nak di makan & di minum semasa berbuka puasa,

Tempat : Food Court,Sogo KL
Masa : 6.00 petang
Tarikh : 28 Ogos 2010 (Sabtu)

Jika berminat, sila maklumkan kehadiran kepada Shai.
Sekian, terima kasih.P/S: Maaf buat semua, tahun ni Lin tak dapat nak join Fastbreak Msjbox thn nie, ada hal yg tak dpt di elakkan, insya'allah thn hadapan plk okey..:)


With Love

No comments:

Post a Comment

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com