Sampul raya dah ada, duit raya??

8/27/2010 02:00:00 PM

Salam semua...

Jeng jeng jeng...sapa nak duit raya?? salam dulu yek..hehehe itu le yg selalu di kata dan di ucapkan tiap kali budak2 dtg beraya, berebut2 semua beratur, hehehe adeii dh terasa2 kemeriahan hari raya kan?..lagu raya dah berkumandang, lampu raya, baju raya, langsir raya, apa je berkaitan dgn raya semua dh siap sedia..termasuk jalan raya, kekeke ye la, ops sikap sudah mali maaa, klu bawak laju2 nanti kena saman haa sendiri mau ingat lor, erm klu takat dpt surat saman ok lagi, klu terus dpt surat kematian? haaa sapa yg susah? mereka dan keluarga mereka jugak kan..huhuhu..
Tadi pagi Lin dah keluar ke Bank, uruskan apa yg perlu dulu, sebelum raya baik settle dulu bil2 kan, kang dah habis raya, haaa mau jd hantu raya kang mengamuk, sbb duit takde..hahahhaha
Harini ingt nak usha2 gak kot2 duit raya dh keluar ke, tp belum le, kata staf bank tu, mggu depan, 1hb Sept, tp dia bg sampul raya, yehaaa cantik sampul raya AMbank thn ni, yg Public Bank punya kecik jek, Lin x berapa suke, sbb nak kena lipat2 duit tu, klu sampul panjang, senang je nak masuk duit sekeping, cntikk je kan duitnya..kekekeke *rm1 cukup ler* kakakakakakah


*Hurmm sampul raya dah asa, duit raya je yg belum ada, tp cukup ke tue? ishhh mana cukup tu, mau kena sebundle lagi tu, maklum le, anak sedara, sedari, sedaru, sedaro semua ramai...lalalalalalala
*awak..nnti dtg JB bwk sampul byk2 sikit yek..hehehehe


*Dan bila sampai je rumah...tadaaa bungkusan biskut raya sudah sampai, tp opss bukan Lin punya oke, Lin punya only 1 kotak sahaja, tp yg lain2 tu Sis Moralle punya, hehehe kitaorg order dr rakan FB,Nor  Hidayah Yusoff, bila bukak, wahh nampak biskut dia mmg sedap la, bru nampak je belum rasa..hehehehe homemade mesti le sedap tu..:) thankx Dayah..:)
*Mama Moralle, nanti Ahad ni Lin bawak oke U punya biskut nie..:)



P/S: 1st time order biskut ikut courier ni, mula2 dengar takut gak hancur ke, tp still oke mcm biasa je biskutnya..hehehe  ni le bru 1 jenis yg ado, yg lain2 mggu depan lor bru dapat..:)


With Love

You Might Also Like

4 Orang Komen

  1. sis, untungnya dpt sampul free, bak kata sis seringgit pun cukuplah..hahahha

    ayu pun takut nk order by internet...tapi, bila dh belek,....elok ko...maklumlah depa guna perkhidmatan swasta....tak hancusss.

    ReplyDelete
  2. Ayu: hehehe ye ye sampul free, duit je kena sendiri..kuang3x...

    Ayu mula2 kan, takut jgk dn terkejut, tp bila dh dpt td, ok sangat2, di sumbatnya mcm2 surat kertas dlm tu supaya x bergerak kotak kuih tu..hehehe
    Rasa? belum cuba lg..hehehe

    ReplyDelete
  3. jgn lupa duit raya dani..kihkihkih

    ReplyDelete
  4. Honey: hehehe boleh aje..
    nnti bg alamat, dr hrtu mntk alamat x dpt2 huhuhuhu

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.