Beraya bersama di Kasawari7

9/15/2010 06:05:00 PM

Salam semua..

Dr sebelum raya lagi Lin dan kak Ct dah planning mau berhari raya bersama, tp masing2 penuh dgn xtvt hari raya sendiri, bila je Kak Ct bgtau yg raya ke-3 dia nak ke Tangkak, dan mybe balik lambat, so Lin sampai je JB hrtu, terus bgtau Kak Ct dan ajak ke rumah Beep2@Kasawari@Azman Ahmad dulu, so kak Ct pun ON, Lin terus bgtau Kasawari, janji dtg sampai dlm 8-9mlm gitu, sempat le Lin ke rumah jiran Lin depan tu yg bt festival New Moon utk anak dia..tp kitaorg makan sikit jek, sbb nak makan air tangan cikgu linda..hehehehe
Lin sampai dulu, sbbnya kak Ct ke Angsana jap beli barang, so sapa yg cepat kenalah turun padang(dapor), ermm sedapnya bau dh menusuk idung, cikgu Linda masak mee sup, mmg kaw! xpe klu kurang tu, kita faham, itu bukan CMG kita punya masakan..hahahahahaha arghh janji konyang...:)
Macam2 kita borak, mcm2 kita gossip..opsss hanya cite2 kosong aje, bila dah kenyang mulalah tersandar masing2, layan plk cite hantu kat Astro..huh makin menjadi2 le kelepakkannya..hehehe 
Kitaorg beransur pulang lebih kurang dlm jam 11pm lebih gitu..lusanya plk plan ke rumah CMG..tgguuuu..


*Aksi terlampau Sheiro(kucing Kasawari) menjadi gelak tawa hilai malam tu, adeii sian dia, itu di namakan penderaan sexual..hahahahaha apa? kenapa? syhh rahasia...hahahahahaa


*Kan dah kata dah, bila perut dh kenyang, mulalah dok tersandar semua.. hehehehe 


*Termasuk le yg baring tu, bukan brsandar lagi, itu dh mcm nak tido terus je tuh..hehehehe 
Penangan Mee Sup cikgu Linda...hehehehe


*Hurmm anak2? apa derang kisah, janji dpt main tenet FaceBook ler..aishhh sana sini pergi semua dgn PsP dan FaceBook..adeiiii


*Dgn tuan rumah tak bergambo, tp amik gambo dgn tuan tanah..hahahaahaha 
Che Ct sayanggg, muka kita ketat sbb perut dah muncit kan, sesak jantung tahan nafas tu..ngehngehngeh...




P/S: Klu dh jumpa bercerita, 5-6jam 1 mlm pun x cukup...kena raya dr Subuh sampai tgh malam bru ok kot..hahahahahaha


With Love

You Might Also Like

5 Orang Komen

  1. jelesnya

    kalau tak sure ayu ada sekali..wawawaw

    ReplyDelete
  2. Ayu: ye la..bila kita mau beraya nie.
    bila mau turun bukit indah? ayu pula bila free? sis mau serang!!! hehehe

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. banyaknya rumah sisLin beraya. kalau kita dah tak larat tu.

    ReplyDelete
  5. Cha: hehe kata raya cha, mesti le beraya kan..hehehe

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.