Saturday, September 04, 2010

Cerita 22 Ramadhan.

Salam semua...

Arghh rabak bijik mata time nie, nape la susah sangat nak lelap nie, adeii penyakit ke nie? Hubby takde plk nk mntk dodoi, so dr terkebil2 bijik mata tu, baik dok kjp depan lappy ni update blog sat..hehehehe
Macam biasa le, menghitung hari Ramadhan aje le ni, ceritanya tak abs lg nie, hehehehehe ..
Hari Rabu lepas, Lin dgn anak2 tghri tu pi survey2 kandang kucing, ye la hubby kata cuba beli kandang tu, nanti senang letak baby kucing yg baru tu, sbb dah tak tahan dgn bulu2 kucing tu le, asyik nak dok kebas je, huhuhu letih le, tp harga mahalnya, leh dpt bag Bonia seketul,huhuhu..awat le mahal sangat yek, dah letih berjln so makan utk berbuka tu Lin dgn anak2 makan skli lagi kat restoran Indah kat uma Lin tu, kebetulan ada pasar malam, lgpun hubby bru otw nak blk dr Trengganu, so dek kerana mmg nak jln2 pi pasar malam tu, so Lin makan aje kat sebelah uma ni, senang dekat aje, tak susah2 nak start enjin kete, tp kali ni Lin gan anak2 makan order asing2, hrtu makan berhidang mcm2 lauk, tp kali ni order makan sendiri2 aje..
Selesai makan kitaorg pi jln2 le kat Pasar malam tu, cari apa? TONGKENG ayam le, tp FRUST!!! sbb hrtu xde owang jual, nape ek? ayam dah xde bontot ke? atau tuan punya warung tu dah balik kg beraya..huhuhuhu kira kempunan jugak malam tu.. :(



*Sebelum makan, apalagi seisi bergambo2 le, tp malas ar nak upload semua, janji muka Lin ado dah ler dgn Amat tu..muka Amat tu ada muka Lin ker? bukan muka ayah dia ke? ermmm


*Ha ni le kandang yg Lin nak beli tu, tp sbb harganya mahal, so tgh dok fikir dua tiga kali ni nk membelinya..ehem ehem mr.hubby, x nak sponsor ke? kekekekekeke kita kongsi2 nak x Yang? huhuhuhu



P/S: Gambo baby kucing?? tggu..lepas ni kang Lin upload ok.. :) comeii sangat2...


With Love

12 comments:

  1. diazepam online diazepam valium high - buy diazepam online cheap

    ReplyDelete
  2. buy alprazolam online drug test xanax detection time - xanax and alcohol is fun

    ReplyDelete
  3. buy diazepam diazepam muscle relaxant dosage - valium side effects men

    ReplyDelete
  4. valium diazepam can inject valium pills - valium pill identification

    ReplyDelete
  5. lorazepam online ativan withdrawal muscle twitches - get lorazepam prescription online

    ReplyDelete
  6. diazepam is valium diazepam 2 mg for pain - side effects long term diazepam use

    ReplyDelete
  7. buy xanax xanax reviews - xanax 1mg buy online

    ReplyDelete
  8. ativan cost ativan withdrawal timeline - ativan 0.25

    ReplyDelete
  9. cheap carisoprodol soma 12 panel drug test - carisoprodol wp 5901

    ReplyDelete
  10. ordering ambien online buy ambien cr online no rx - much ambien pill worth

    ReplyDelete
  11. soma online buy soma online with mastercard - soma drug name

    ReplyDelete
  12. ambien cr cheap ambien india - ambien cr 7.5

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..