Cerita 24 Ramadhan.

Salam semua...

Hurmm makin lama makin mendekat, makin dekat makin le terasa, adeii dah nak raya dah ni, tggl beberapa hr lagi je mau raya ni, persiapan belum pun 80% siap, adalah dlm 55% jek ni, smlm bru pasang langsir, cuci sarung kusyen, arghh byknye keje..huhuhuhu
Tak moh cite dulu pasal raya, mai Lin nak cite kisah Jumaat lepas, hubby Lin kebetulan hrtu keluar outstation, so mcm biasa le malas nak memasak tiba2 dtg jek..hehehe apalagi klu tanya anak2 nak makan mana, semua sepakat nak makan kat Habib, senang keje, so Lin bawak aje la, kitaorg makan kali ni lbh kurang aje, Lin makan rojak asma, sedap jgk bru 1st time makan rojak Habib ni, Amat try ns pataya dia, x sedap katanya, sedap lagi warung punya, Naz dgn Yana mkn roti nan, mmg mlm tu makan simple dan easy kekekeke.
Lepas selesai makan, Lin dan anak2 ke Jusco Bukit Indah, saje cuci mata tgk2 apa yg boleh di beli, apalagi anak2 Lin masing2 dah ada duit raya sendiri, derang beli le bt tambah2 pakai raya, adeiii sakannya kowang yek, Mak jgk yg dok terkial2 ni tggu budget raya, huhuhuhuhu
Pastu dpt sms dr Kasawari, dia nak sggh rumah dgn anak2 dia semua, nk main bunga api, wah seronok la, lama x jumpa budak2 tu, last jumpa waktu berbuka puasa hrtu, tu pun sekejap jek, Lin pun terus balik menunggu mereka dtg, tp Kasawari sms dia nak sggh Jusco dulu cr brg..


*Muka Amat yg kelaparan, hehehe mengantuk katanya, mmg masa nak keluar tu dia tido keletihan..sian Amat.. :)


*Ni la dia rojak asma, sedap jugak kuah dia, mmg boleh la buka selera..sepinggan ni rm3.ok kan? 


*Meriah kan, suka tgk budak2 ni klu berkumpul, bila dah berjumpa masing2 byk le ceritanya..:)


*Sempat le Lin goreng popia segera tu, sambil makan kitaorg layan Adnan Sempit kat astro boxoffice..mmg lawak giler betul.. hahahaha :))
Linda? ada tu, tgh melayan mata dia yg mengantuk tu..hehehehe
Lepas je mereka balik, Lin plk terkebil2 mata taknak tido, last2 dlm pkl 2am jugak bru Lin masuk tido..adeii penyakit betul ler mata nie..huhuhuhuhu



P/S: Dah nak raya ni, baru le nak mengemas segala, nak beli baru segala..kenapa ek? kenapa mesti tggu raya ek? pelik pelik...hurmm *garu dagu*


With Love

No comments

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..