Marhaban tema Merah & Purple.

9/27/2010 09:25:00 AM

Salam semua..

Marhaban Ya Marhaban, sama jugak raya, selagi ada Syawal selagi tu le Lin sibuk marhaban sana sini, mana le tak gumukk's badan ni, dh dekat jam 10-11mlm bru le mencekik, klu x makan kang, kecik hati tuan tanah kan..huhuhuhu
Takpe2, start lepas ni, Geng Setaman akan main badminton semula,hehehehe yok yok kuruskan badan kita..hahahaha


*Malam tu Geng2 ramai yg xde, agknya openhouse byk kot..hehehhe makanya posing le kita sana sini sebelum acara bermula.


*Semangat marhaban, x kira dukung anak kecik pun boleh join skli, so kowang faham2 aje la yek anak kecik..jgn main sound sesuka hati jek..arghhhh


*Merah berapi menyala, skli pandang mmg lawa, 2x pandang dh mcm semut kerengge..hahahahaha


*Pepel?? i likeee...ni baju marhaban thn ni, cantikkan, apalagi klu si manis yg pakai..muahahahaha


*Meriah meriah betul mlm tu, color pepel bunga2, dh mcm tamn bunga gamaknya..hahahahah 


*Haa tgk tu, byk sungguh mkanan kan, adeii tiap2 mlm klu mcmni, bila mau kurus weiii....huhuhu
Malam tu satu kejadian yg sungguh memeranjatkan semua, DIA dh x kira tua muda didepan mata tp ikut sesuka hati main cakap, adeii mmg terkejut si empunya diri yg TERkena, apalah nk dikata, kita hanya mampu mendengar dan mengikut kata, tppppppppp tggu le tika dan masanya, ada hari DIA pasti TERkena juga dgn sendirinya...:)
Persoalannya....."Ni sapa ketua ni?" 



P/S: Lumrah manusia bila dh gila kuasa, rasa nak cakap, main cakap je, rasa nak marah main marah jek, tp "ada aku kisah?"


With Love

You Might Also Like

22 Orang Komen

  1. Kuman: pepel my peberet color..so mmg meriah lor..hehehe

    ReplyDelete
  2. xanax anxiety xanax withdrawal pain - xanax withdrawal uk

    ReplyDelete
  3. diazepam injection diazepam or valium for sale in usa - diazepam dosage anxiety

    ReplyDelete
  4. xanax cost xanax bars trip - buy alprazolam online mexico

    ReplyDelete
  5. lorazepam vs diazepam diazepam dosage back spasms - diazepam uses more drug_uses

    ReplyDelete
  6. buy diazepam buy liquid diazepam - que es diazepam 10mg

    ReplyDelete
  7. zolpidem ambien zolpidem er 12.5 cost - buy zolpidem 10mg no prescription

    ReplyDelete
  8. buy diazepam online cheap diazepam online usa - online diazepam usa

    ReplyDelete
  9. lorazepam without prescription ativan dosage 6 mg - get high ativan

    ReplyDelete
  10. generic xanax xanax 2mg g3722 - long will xanax high last

    ReplyDelete
  11. diazepam overdose diazepam drug effects - diazepam withdrawal nausea

    ReplyDelete
  12. xanax cheap 2mg xanax enough - 1mg ativan = 1mg xanax

    ReplyDelete
  13. ambien online purchase ambien cr free sample - ambien side effects short term memory loss

    ReplyDelete
  14. buy ambien online ambien urine drug screen - online pharmacy review ambien

    ReplyDelete
  15. buy ambien online overnight delivery zolpidem 10mg generic ambien sleeping pill - ambien cr generic canada

    ReplyDelete
  16. soma online carisoprodol cannabis - carisoprodol overdose amount

    ReplyDelete
  17. ambien online pharmacy ambien side effects anxiety - ambien cr generic available

    ReplyDelete
  18. soma online jogo de soma online - soma online overnight cod

    ReplyDelete
  19. buy ambien no prescription ambien extended release generic - ambien side effects tongue

    ReplyDelete
  20. order diazepam buy valium 5mg uk - buy valium online no prescription cheap

    ReplyDelete
  21. valium no prescription overnight buy xanax valium online florida - buy valium online uk cheap

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.