Mereka dah besar...

Salam semua...

Cute x saya? comei x tuan dia? hahahahahahaha 
Dah besar dah anak mak yek, dh masuk hampir 1 bulan dh, Lv, Guess, Gucci dan Elle..masing2 sekarang dh pandai posing dan pandai bergurau sesama sendiri, tertonggeng terbalik klu tgk aksi mereka bermain, kelakar gelak sendiri lin klu tgk mereka, rasa ada jugak terubat hati time marah2 tu, ye la kdg2 angin pasang dtg 1 bdn, semua kat uma ni kena hentam klu silap cakap..hahahahah last2 baik tgk kucing lg bagussss..!
Bt masa sekarang ni, masih lg dlm simpanan Lin kucing2 ni dan msh menyusu 'nenen' ibunya, sbbnya mereka ni semua dah ada yg 'cop' nak membela, x kisah la, jnji tuan baru tu nanti pandai jaga dan didik sampai besar yek..hehehee


*Eeee geram tgk mata dia, mcm pakai kanta lekap, hehehe mmg comei2 sangat.. :)


*Yg sekor ni plk pantang nmpk camera, ada je posing dia, bila kita dtg je nk amik gambo dia, terus dia bt mcm2 aksi, tumpang glamer le tue..ha ha ha ha


* Ni teman tp paling mesra, mereka ni suka bergurau dan bermain sama2...kasih sayang harus dipupuk sejak kecil lagi..x gitu kan.. :)


*Adeii syokkknyaaa tido sambil isap 'nenen' kan..weiii kucing le bukan aku..bwekkkkkkkkk :p 





P/S: Ada sesiapa nak beli kucing? Lin ada kucing nak jual..klu nak PM Lin kat FB ok.. add me Marlin Md Noor.. :D


With Love

2 comments:

  1. isap nenen sebelum tidur memang best..oopss.

    ReplyDelete
  2. Nizam: muahahha lain mcm je bunyinya...hahahahaha

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..