'Orang baru' Geng Setaman.

9/29/2010 11:09:00 PM

Salam semua...

Tahniah tahniah buat Geng Setaman Lin ni, Tini..dia selamat melahirkan anak lelaki pd 23hb Sept bersamaan 14 Syawal lepas, ni mesti gara2 sehari sebelum tu dok sakan ikut berjalan raya 10 rumah..hehehe
Nasib le sempat ko raya ye Tini, dan nsb baik jugak tak sakit bersalin dlm kereta tue..kekekekekkee
Waktu kitaorg beraya hrtu, Tini ni tgh tggu hari je nak bersalin, tp x sangka plk mlmnya tu dia dh sakit nk bersalin dan esoknya dh selamat melahirkan..hahaha anak raya le tue..:)
Mcm biasa le, kitaorg donate ramai2 kumpul beli hamper besar bt baby Tini, so pg td Geng Setaman dok serbu baby Tini, apalagi abs le kena gomol2 baby tue..
Lama kan xde baby, so agk teruja le tgk anak owang, kena plk tu tembam cute comeii, semangat betul bdn dia, lahir 3.7kg weii mau tak rabakkkkkkkk...huhuhuhu


*Lin & Wana bergambar dgn baby, tp pelik betul baby tu dok asyik tido jekk..nk bkk mata pun susah..ishhhh...gerammnyaaaaaaaaaa


*Separuh dr Geng setaman sempat bergambar juga, ni turn kowang ni bila? thn depan mesti ada yg menambah, almaklum la, penyakit berjangkit..hehehehee


*Geramkan..eee td puas kena gigit cubit2 dgn aku..muahahahaha


*Haii saya Hafizuddin, saya ahli baru je mendaftar Geng Setaman, thn depan saya ikut beraya ek...hehehehe
Muahahaha thn depan dah kena tambah angpow raya maaaa...:p



P/S: Agak2 klu Lin yg bersalin ada baby, ermmm mau patah kaki aku nk kesana sini..oh!tidakkkkkkkkkkkk..cukup2 le yg ado tue..huhuhuhu

With Love

You Might Also Like

2 Orang Komen

  1. wah.............compom berjangkit....sis lin, tambah jer jgn risau ramai mau jadi ibu angkat

    ReplyDelete
  2. Ayu: huahuahua...cmne mau tambah, pintu sudah psg pagar lor..hehehe
    tggu 3 thn lg yek bru pintu bukak..kekekekeke

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.