Saturday, September 18, 2010

Santai Raya.

Salam semua...

Raya raya dan raya lagi, selagi namanya Syawal selagi itu le boleh raya..muahahahahaha.
Raya ke-5 tu nak ikutkan Lin dah sepakat nak ke rumah SueJoshua  beraya bersama dgn Kak Ct, kebetulan anak sedara hubby dtg dr KL, so rasanya mgkin lambat la Lin sampai ke rumah Sue, tp nak jadi sebab, sinki paip dapo rumah Lin bocor sumbat, adeiii satu keje plk nak tggu hubby bikin sinki tue, last2 sampai ke ptg dkt pkl 5 bru siap, sian anak sedara hubby sampai x dpt lunch menunggu, terus Lin sms Sue dn Kak Ct bgtau x dpt join kali ni, maaf byk2 ye Sue.
Ptg tu jugak siap aje, Lin terus bwk derang semua ke KipMart Tampoi, lgpun anak dia nak masukkn game PsP bru, so skli jln la makan kat Singgah Selalu, lunch merangkap makan malam..hehehehe
Selesai makan, anak sedara hubby kata nak makan laksa penang, so dr beli yg sikit tue, baik kita buat sendiri, jdnya malam tu Lin masak laksa penang le utk mkn malam, dah bila semua kenyang, mcm ular salin kulit melingkar, sampaikan mlm tu Intan col nak dtg, Lin x ready, sbb mmg rumah tunggang langgang mlm tue..huhuhu maaf ye Intan, lain kali ye Intan..:)


*Lin dan cucu sedara,Najwa..*Lin bahasakan diri Lin Nenek..heheh dah tua aku nie yek..:p


*3 dara sekawan, Naz, Yana dan Dyba..masing2 jarak umur setahun je beza..


*Ini lah anak sedara hubby yg paling rapat dgn dia,Ros & Lan..:)


*Walupun jauh dtg, tp beraya kena makan kuih jgk..heheheheh


*Haa ni la yg bt spoil ptg tu nak gi beraya, time nak beraya time tu le bt hal, nsb ada hubby time tu, klu x, mau banjir 1 dapur aku..huhuhu


*Esoknya anak sedara hubby balik KL awal2 pagi, dia pemandu teksi eksekutif kat KL, sapa2 nak cr teksi nak booking cr le dia..kekekekeke




P/S: Mcmni la klu sedara mara x ramai, Lin keluarga kecil, hubby plk keluarga besar tp semua jauh2 belaka, jd raya tu semua berjauhan, nak balik kg beraya terikat dgn kerja..huhuhuhu


With Love

4 comments:

  1. nenek? tua sgt tu sis, panggil tokDe. tok muda, macam mama kita. hehe...

    ReplyDelete
  2. muda muda dah jaditok memang best....adal algi beberapa minggu untuk raya... so raya cepat
    Kuman Latest Entry

    ReplyDelete
  3. Cha: apa nk buat, nenek pun nenek le..huwaaaaaaaa x suka x suke.
    nk pggil nanny la..hehehehe

    ReplyDelete
  4. Kuman: hehehe raya sebulan kan..kena cepat2 ni..tp cepat le berat bdn naik nie..huhuhuhu

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com