"Selamat Hari Raya AidilFitri"

9/15/2010 01:32:00 PM

Salam semua...

Rasanya tak terlambat lagi untuk Lin mengucapkan di blog 'Bisikan Hati' ni Selamat Hari Raya buat semua pembaca blog Lin dan juga semua rakan, kawan, sahabat, teman, taulan dan juga buat semua yg mengenali Lin sekeluarga..
Maaf Zahir batin di pinta jika ada salah dan silap yg sengaja dan yg tak tersengaja Lin lakukan dan tulis di blog Lin ni, mgkin ada yg berkecil hati dan terguris hati, Lin mohon ampun byk2 dr hujung rambut hgga ke hujung jari kaki..minta halalkan makan dan minum dunia akhirat yek..
Semuga di Syawal pada thn ni, kita semua mendapat hidayat dan rahmat dr NYA...


*Jemput dtg ke rumah jika sudi...
Berhati2 di jalan raya, ingatlah orang yg tersayang..
Berhati2 makan menu raya, ingat lah badan yg langsing...hehehehe
Berhati2 keluarkan duit raya, ingtlah brp budget anda..kakakakah....:p



P/S: Jeng jeng jeng...cerita raya bermula..lotihnya nk menaip nie..huhuhuhu


With Love

You Might Also Like

3 Orang Komen

  1. Kuman:Selamat Hari Rya jugak dr Sis sekeluarga..
    Mai le jemput dtg ke rumah. :)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.